ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Δικηγόρος Σόσα για την καταγγελία ομαδικού βιασμού 24χρονης: "Αποκοιμήθηκε, δεν γνωρίζει τίποτα"

Ο Σεμπάστιαν Σόσα
Ο Σεμπάστιαν Σόσα © 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Η υπεράσπιση του Σεμπάστιαν Σόσα, ενός εκ των παικτών της Βέλες Σάρσφιλντ που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμού 24χρονης δημοσιογράφου, υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι αθώος και δεν γνωρίζει τι συνέβη, καθώς αποκοιμήθηκε.

Πρόσφατα τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βέλες Σάρσφιλντ στην Αργεντινή, Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράϊαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα, τέθηκαν εκτός ομάδας, καθώς κατηγορούνται για τον βιασμό 24χρονης δημοσιογράφου.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα είχε κλείσει ραντεβού με τον Σόσα μέσω Instagram το Σάββατο (02/03) σε ξενοδοχείο, όμως εκεί ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας την περίμενε μαζί με τους άλλους τρεις κι όλοι μαζί την κακοποίησαν σεξουαλικά χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο δικηγόρος του Σόσα υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν γνωρίζει τίποτα, καθώς κοιμόταν, τονίζοντας πως υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που το αποδεικνύουν.

"Ο Σόσα είναι αναστατωμένος και λυπημένος από την κατάσταση. Θεωρεί ότι η καταγγελία είναι άδικη και δηλώνει αθώος.

Αυτό θα αποδείξουμε σε αυτή την υπόθεση: την αθωότητά του", είπε ο δικηγόρος του στο ραδιόφωνο La Red και πρόσθεσε:

"Αποκοιμήθηκε, δεν ξέρει τι συνέβη, απολύτως τίποτα. Κοιμήθηκε μέχρι τις πέντε και μισή περίπου, έξι το πρωί. Τον πιστεύω και διαβεβαιώνω ότι αυτό υπάρχει στις συνομιλίες, αλλά και στη δήλωσή του που έγινε πριν από της καταγγέλλουσας".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ