ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τέσσερις παίκτες της Βέλες Σάρσφιλντ κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση σε 24χρονη δημοσιογράφο

Ο Σεμπάστιαν Σόσα
Ο Σεμπάστιαν Σόσα © 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βέλες Σάρσφιλντ στην Αργεντινή τέθηκαν εκτός ομάδας, καθώς κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος 24χρονης δημοσιογράφου.

Η αργεντίνικη Βέλες Σάρσφιλντ έθεσε εκτός ομάδες τέσσερις ποδοσφαιριστές μετά από κατηγορίες για ομαδική σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος μίας 24χρονης δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράϊαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα είχε κλείσει ραντεβού με τον Σόσα μέσω Instagram το περασμένο Σάββατο (02/03) μετά το ματς της Βέλες με την Ατλέτικο Τουκουμάν σε ξενοδοχείο, όμως εκεί ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας την περίμενε μαζί με τους άλλους τρεις.

Στην κατάθεσή της ανέφερε ότι άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία αφού κατανάλωσε αλκοόλ μαζί με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια κακοποιήθηκε σεξουαλικά χωρίς τη συγκατάθεσή της.

"Μετά από μερικά ποτά, άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία, ήταν πολύ ζαλισμένη κι έτσι ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια σαν να ήταν μουδιασμένη και τότε ήταν που, χωρίς καμία συγκατάθεση, κακοποιήθηκε σεξουαλικά", αναφέρεται στο έγγραφο της Αστυνομίας.

Η καταγγέλλουσα παρέδωσε τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ για εξέταση και έχει ήδη υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το ποστ του Σόσα
Το ποστ του Σόσα

Από τη μεριά του ο Σόσα αρνήθηκε τις κατηγορίες και με ποστ στα social media ανέφερε: "Είμαι κατά της βίας κάθε είδους, σέβομαι τη σωματική και σεξουαλική ακεραιότητα κάθε ανθρώπου, εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ