ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Δικηγόρος Αμινατά Ντιαλό: "Νέα πολύ πιο σοβαρά στοιχεία που εξετάζονται, δεν εμπλέκουν την πελάτισσά μου"

Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό
Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό PRINT SCREEN

Ο δικηγόρος της Αμινατά Ντιαλό δήλωσε ότι όλα όσα υποστηρίζονται εις βάρος της πελάτισσάς του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς οι αρχές έχουν βρει νέα στοιχεία που την αθωώνουν.

Η Αμινατά Ντιαλό αφέθηκε ελεύθερη από την αστυνομία, καθώς δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ηθική αυτουργία για τον ξυλοδαρμό της συμπαίκτριάς της στην Παρί Σεν Ζερμέν και την εθνική Γαλλίας, Κέιρα Χαμραουί.

Λίγες ώρες μετά ο δικηγόρος της Ντιαλό προέβη σε μια δήλωση, στην οποία δηλώνει ότι όσα υποστηρίζονται εις βάρος της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μάλιστα θα προχωρήσει και σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εις βάρος των μέσων που τη δυσφημούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Αμινατά Ντιαλό: "Η Αμινατά Ντιαλό αποδοκιμάζει την απόλυτα πλαστή δραματοποίηση μιας αντιπαλότητας μεταξύ της και της Κέιρα Χαμράουϊ, η οποία θα δικαιολογούσε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια εις βάρος της συμπαίκτριάς της. Αυτή η θεωρία δεν ανταποκρίνεται με κανέναν τρόπο στην αληθινή φύση της σχέσης τους.

Άλλα πολύ πιο σοβαρά στοιχεία εξετάζονται τώρα από τους ανακριτές, τα οποία δεν εμπλέκουν με κανέναν τρόπο την πελάτισσά μου.

Η Αμινατά Ντιαλό εκφράζει τη στεναχώρια της για τον σάλο των μέσων ενημέρωσης που την είχαν ήδη καταδικάσει, χωρίς καμία βάση και θα ήθελε να τονίσει ότι δεν θα διστάσει να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της μέσω νομικών ενεργειών, εάν χρειαστεί, ενάντια σε κάθε δυσφήμιση εις βάρος της".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ