Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Δικαστική δικαίωση για Απόλλωνα

Δικαστική δικαίωση για Απόλλωνα
αλαμανος

Μια ξεχασμένη δικαστική υπόθεση φέρνει λεφτά στον Απόλλωνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των σπορ", ο Κώστας Αλαμάνος είχε δώσει εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους να κυνηγήσουν την υπόθεση που είχε ξεκινήσει πέντε χρόνια πριν.
Το συνδρομητικό κανάλι είχε προχωρήσει στην διακοπή του χρηματικού τιμήματος της σύμβασης για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Απόλλωνα από το 2003, αφήνοντας την ομάδα χωρίς έσοδα μεταδοσεων τις σεζόν 2003-04 και 2004-05, όωπς αρχικά προβλεπόταν στην σύμβαση.

Η δικαστική διαμάχη θα κριθεί οριστικά τον επόμενο μήνα στον Αρειο Πάγο, όπου προσέφυγε η πλευρά του συνδρομητικού καναλιού.

Προοδευτική

Ξεσηκωμός επικρατεί στην Προοδευτική για το ματς με τον Αχαρναϊκό. Μοναδικό πρόβλημα για τον Αγγελο Πυρένη είναι ο τραυματισμός του Γιώργου Μυλωνά.

Αχαρναϊκός

Με ανεβασμένη την ψυχολογία θα αγωνιστεί ο Αχαρναϊκός κόντρα στην Προοδευτική. Ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Μαρκό

Ο Βασίλης Στασινόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελλάδα Ποντίων.

" Δύο ήταν οι λόγοι που με έκαναν να δεχτώ την πρόταση της Μαρκό. Ο πρώτος είναι ότι γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσης και ο δεύτερος είναι πως δεν με εκφράζει η Γ΄Εθνική με τον τρόπο που λειτουργεί. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες είναι δουλειά και πειθαρχία για να πετύχουμε τους στόχους μας", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.
















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ