ΙΩΝΙΚΟΣ

Δικαίωση για Ιωνικό

Δικαίωση για Ιωνικό
Ιωνικος

Ολοκληρώθηκε στη Σούπερ Λίγκα η συζήτηση της ένστασης-καταγγελίας που είχε υποβάλλει η ΠΑΕ Ιωνικός για το θέμα της έγκαιρης καταβολής των προστίμων

" Απέδειξε περίτρανα το πόσο δίκαιο είχε ο Ιωνικός που ανακίνησε το ζήτημα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό, καθώς έχουμε να κάνουμε με την εφαρμογή, χωρίς διακρίσεις, του ΚΑΠ", αναφέρει στην αρχή και στη συνέχεια προχωρεί σε ανάλυση του σκεπτικού: " Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της ακροαματικής διαδικασίας, αποδείχθηκε με βάση την επίσημη βεβαίωση πληρωμής της Σούπερ Λίγκας, που προσκόμισε η ΠΑΕ Πανιώνιος, ότι η συγκεκριμένη ΠΑΕ έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί στις 9 Οκτωβρίου, μόλις την περασμένη Τρίτη 14 Νοεμβρίου και αφού είχε προηγηθεί η ένσταση του Ιωνικού.

Δηλαδή, ενώ με βάση τον ΚΑΠ το πρόστιμο έπρεπε να πληρωθεί μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, πληρώθηκε με 16 ημέρες καθυστέρηση, η οποία ασφαλώς θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αν ο Ιωνικός δεν είχε ανακινήσει το ζήτημα. Τα συμπεράσματα είναι πανεύκολο να συναχθούν και πλέον έμαθαν όλοι ότι ο ΚΑΠ είναι τελικά λάστιχο και αυτοί που επιβραβεύονται είναι αυτοί που τον καταστρατηγούν και όχι αυτοί που είναι συνεπέστατοι και νομοταγείς

".

Παρακάτω τονίζονται τα εξής: " Για να καταλάβει όλος ο κόσμος το τι έγινε από τη στιγμή που ο Ιωνικός ανακίνησε το θέμα, αρκεί να αναφέρουμε ότι η Σούπερ Λίγκα, απαντώντας (υποτίθεται) σε ερώτημα του Πανιωνίου βεβαιώνει, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος πλήρωσε το πρόστιμο, αλλά όταν ο νομικός σύμβουλος του Ιωνικού, Χάρης Γρηγορίου, ζήτησε να κατατεθεί στην πειθαρχική επιτροπή και το σχετικό αίτημα του Πανιωνίου, στο οποίο υποτίθεται ότι απάντησε η Σούπερ Λίγκα, διαπιστώθηκε ότι το αίτημα αυτό είχε ημερομηνία 15 Νοεμβρίου.

Δηλαδή, την Τρίτη 14/11 η Σούπερ Λίγκα απάντησε σε αίτημα του Πανιωνίου, το οποίο όμως υποβλήθηκε μία ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15/11. Φαίνεται ότι κάποιοι υπάλληλοι της Σούπερ Λίγκας έχουν ...μαγικές ικανότητες και απάντησαν νωρίτερα σε αίτημα που τους υποβλήθηκε μετά από 24 ώρες. Νέα ήθη και έθιμα στο αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο κυριαρχεί η ισονομία, η ισοπολιτεία και η τυφλή δικαιοσύνη

".

Και καταλήγει: " Ο Ιωνικός, για ένα περιστατικό, που υποτίθεται ότι συνέβη, χωρίς όμως να αποδειχθεί ποτέ, χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο, τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, που κατακτήθηκαν δίκαια και πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ, το οποίο πλήρωσε εγκαίρως, όπως άλλωστε κάνει πάντα. Το ίδιο πρέπει να κάνουν όλες ανεξαιρέτως οι ΠΑΕ, εφαρμόζοντας τον ΚΑΠ, τον οποίο κανείς δεν μπορεί να επικαλείται όταν τον συμφέρει. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίες...".

Ε πέστρεψε ο Ινάσιο


Επέστρεψε απόψε στην Αθήνα ο Αουγκούστο Ινάσιο, ο οποίος είχε μεταβεί στην Πορτογαλία για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από την εγκατάστασή του στη χώρα μας. Ο νέος προπονητής του Ιωνικού θα γυμνάσει την ομάδα του αύριο το πρωί (11:00) στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Από το ματς αυτό θα απουσιάσει ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι, όταν δέχθηκε με δύναμη την μπάλα στο κεφάλι. Ευτυχώς αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και σήμερα επέστρεψε στη Νεάπολη, ωστόσο ο γιατρός για να τον προφυλάξει από τις ζαλάδες, τού συνέστησε να μην προπονηθεί. Έτσι, για καθαρά προληπτικούς λόγους, δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

Απών θα είναι και ο Σωτήρχος, επειδή έχει μείνει πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ ο Ινάσιο θα κρίνει αν θα πάρει μαζί του τον Πουλόπουλο, ο οποίος όλη την εβδομάδα γυμνάζεται κανονικά. Η ομάδα θα κάνει την τελευταία προπόνηση το Σάββατο το πρωί και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.













TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ