ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Διευθυντής του France Football: "Ο Ρονάλντο θέλει να αποσυρθεί όταν θα έχει περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Μέσι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην απονομή της Χρυσής Μπάλας στη Ζυρίχη το 2014
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην απονομή της Χρυσής Μπάλας στη Ζυρίχη το 2014 © 2014 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Ο διευθυντής του France Football, Πασκάλ Φερέ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν διαρροές αναφορικά με τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, ενώ αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο του έχει εκμυστηρευτεί πως θα αποσυρθεί μόνο αν έχει κατακτήσει το βραβείο περισσότερες φορές από τον Λιονέλ Μέσι.

Δύο ημέρες (27/11) πριν από το γκαλά στο Τεάτρ ντι Σατελέ στις 29 Νοεμβρίου, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές της Χρυσής Μπάλας από το France Football, ο διευθυντής σύνταξης του γαλλικού περιοδικού, Πασκάλ Φερέ, έβαλε τέλος στις φήμες περί διαρροής του νικητή του βραβείου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (26/11), ο Ιταλός ρεπόρτερ του Calciomercato και του SkySport Italia, Ματέο Μορέτο, αποκάλυψε πως ο κάτοχος του πολυτιμότερου βραβείου είναι για έβδομη φορά ο Λιονέλ Μέσι, σημειώνοντας μάλιστα, πως το γνωρίζουν και οι φίλοι του. Από τη μεριά του, ο Φερέ διέψευσε τα δημοσιεύματα, ενώ προχώρησε και σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί να αποσυρθεί μόνο αν έχει στη συλλογή του περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Μέσι.

"Είναι η έκτη χρονιά που είμαι υπεύθυνος γι' αυτό (το γκαλά) και μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει -να αποκαλύψω τον νικητή της Χρυσής Μπάλας. Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά λέω σε όλους όσους με καλούν ότι δεν μπορώ να πω το όνομα, γιατί οι ίδιοι οι νικητές δεν το γνωρίζουν ακόμη. Δεν θα ήταν δίκαιο να το μάθουμε. Προσέχουμε πολύ. Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας είναι μεγάλο μυστικό", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γάλλος και πρόσθεσε:

"Ο Ρονάλντο έχει μόνο μία φιλοδοξία και αυτή είναι να αποσυρθεί, έχοντας περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Μέσι και το ξέρω γιατί μου το είπε ο ίδιος".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ