ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Αθλητικός διευθυντής Φενέρμπαχτσε: "Κινδύνευε η ζωή των παικτών, αβάσιμες οι κατηγορίες εναντίον τους"

Τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε
Τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε CREDIT: HAKAN BURAK ALTUNOZ/ANADOLU VIA AFP

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο, υπερασπίστηκε τους παίκτες της τουρκικής ομάδας μετά τα επεισόδια με οπαδούς της Τράμπζονπορ, δηλώνοντας ότι βρίσκονταν σε άμυνα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, όταν παδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν κι οι παίκτες των φιλοξενουμένων απάντησαν με φοβερές κλωτσιές και μπουνιές.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο, υπερασπίστηκε τους παίκτες, τονίζοντας ότι βρίσκονταν σε αμυντική θέση, προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους που απειλούταν.

"Οι κατηγορίες εναντίον των παικτών είναι εντελώς αβάσιμες, γιατί αυτό που είδαμε ήταν απίστευτο. Άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας από κάθε κατεύθυνση.

Οι παίκτες μας έπρεπε να αμυνθούν γιατί μπορώ να πω ότι κινδύνευε η ζωή τους", ανέφερε ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι δύο παίκτες της Φενέρ κινδυνεύουν με τιμωρία: Ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ, ο οποίος με μία εναέρια κλωτσιά έριξε στο γρασίδι έναν οπαδό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί, και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε, που έριξε κλωτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ