ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διευρύνει το σερί του εκτός έδρας ο Ολυμπιακός

Διευρύνει το σερί του εκτός έδρας ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη του στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος για 25ο σερί παιχνίδι εκτός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του για 1061 λεπτά!

Για την 6η αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός το Σάββατο (28/9) επικράτησε με σκορ 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, φτάνοντας στους 16 πόντους στην διοργάνωση και φυσικά φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο που προκύπτει από την επικράτηση των ερυθρολεύκων, είναι η διεύρυνση ενός καταπληκτικού εκτός έδρας σερί που "τρέχουν" οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια τον Γενάρη του 2012.

Από εκείνο το παιχνίδι και μετά οι Πειραιώτες δεν έχουν χάσει μακριά από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σε επίπεδο πρωταθλήματος, με το σερί τους εκτός έδρας να φθάνει πλέον στα 25 ματς δίχως ήττα!

Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός μετράει 21 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως η εστία του δεν έχει παραβιαστεί για 1061 λεπτά, ή αν θέλετε εκτός Φαλήρου οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ