ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Διετής αποκλεισμός για τον Γκαμπιγκόλ της Φλαμένγκο: Προσπάθησε να εξαπατήσει σε έλεγχο ντόπινγκ

Brazil's Gabriel Barbosa reacts during a qualifying soccer match against Ecuador for the FIFA World Cup Qatar 2022 at Beira-Rio stadium in Porto Alegre, Brazil, Friday, June 4, 2021. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Gabriel Barbosa reacts during a qualifying soccer match against Ecuador for the FIFA World Cup Qatar 2022 at Beira-Rio stadium in Porto Alegre, Brazil, Friday, June 4, 2021. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα ή όπως είναι γνωστός Γκαμπιγκόλ τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, για απόπειρα εξαπάτησης σε έλεγχο ντόπινγκ.

Βαριά η τιμωρία για τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα. Ο επιθετικός της Φλαμένγκο που είναι γνωστός ως Γκαμπιγκόλ τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος; Απόπειρα εξαπάτησης σε έλεγχο ντόπινγκ. Η κύρωση ισχύει από την 1η Απριλίου του 2023 μέχρι και τον Απρίλιο του 2025, με τον ίδιο βέβαια να έχει δικαίωμα για προσφυγή.

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα έχει 261 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο και έχει πετύχει 134 γκολ. Έχει παίξει επίσης σε Σάντος, Ίντερ και Μπενφίκα. Η τροπαιοθήκη του διαθέτει δύο Κόπα Λιμπερταδόρες.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ