ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιέρι: "Πλέον χρειάζεσαι καλό instagram για να είσαι επιθετικός"

Former soccer striker Bobo Vieri watches during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Βιέρι AP

Ο Κριστιάν Βιέρι εξαπέλυσε επίθεση στη νέα γενιά των ποδοσφαιριστών, αναφέροντας ότι πλέον κανείς χρειάζεται να έχει καλό... instagram για να γίνει επιθετικός!

Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός, Κριστιάν Βιέρι, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Deejay" και άφησε αιχμές σε βάρος των παικτών της νέας γενιάς. Ο 45χρονος με τη σπουδαία καριέρα, ανέφερε:

"Αυτήν την εποχή χρειάζεσαι απλά ένα καλό λογαριασμό στο instagram για να είσαι επιθετικός. Δεν είναι ανάγκη να βάζεις 30 και πλέον γκολ. Δεν είναι ανάγκη να σκοράρεις κάθε Κυριακή. Παλαιότερα, αν δεν σκόραρες, κλεινόσουν στον εαυτό σου και σκεφτόσουν τι λάθη έκανες και προσπαθούσες να βελτιωθείς. Αυτό δεν συμβαίνει πια. Εμείς, η γενιά μου, ειδικά οι επιθετικοί, ήμασταν άρρωστοι για γκολ".

Όταν ρωτήθηκε για τον στράικερ της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, ο "Μπόμπο" υποστήριξε: "Είμαστε πολύ διαφορετικοί. Εγώ ήθελα να τσακώνομαι με όλους. Έβαλα σχεδόν 140, ή και περισσότερα, γκολ στη Serie A, και τα θυμάμαι όλα, ακόμα και τις χαμένες μου ευκαιρίες".

Ο Βιέρι αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο, Ίντερ, Μίλαν, Μονακό και Σαμπντόρια, ενώ με την εθνική Ιταλίας έπαιξε σε 49 ματς και σκόραρε 23 φορές.

AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ