ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βενγκέρ: "Δεν θα έλεγα όχι στην Μπάγερν"

Arsenal's Arsene Wenger watches the English Premier League soccer match against West Ham United at the Emirates Stadium, London, Sunday April 22, 2018. (Mark Kerton/PA via AP)
Arsenal's Arsene Wenger watches the English Premier League soccer match against West Ham United at the Emirates Stadium, London, Sunday April 22, 2018. (Mark Kerton/PA via AP) MARK KERTON/PA VIA AP

Το όνομα του Αρσέν Βενγκέρ παίζει έντονα για τον πάγκο της Μπάγερν και ο Αλσατός κόουτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θα έλεγε όχι στους Βαυαρούς.

Η συντριβή στην Φρανκφούρτη με 5-1 από την τοπική Άιντραχτ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της Μπάγερν, καθώς την Κυριακή ο 48χρονος Κροάτης προπονητής απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών.

Οι Βαυαροί βρίσκονται σε αναζήτηση του νέου τους προπονητή και ήδη ακούγονται πολλά ονόματα.

Ένα εξ αυτών είναι του Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά απ' όταν αποχώρησε από την Άρσεναλ. Ο Αλσατός ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να αναλάβει την Μπάγερν και η απάντησή του δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας.

"Δεν θα έλεγα ποτέ όχι στην Μπάγερν Μονάχου, θα συζητούσα σίγουρα γιατί ξέρω τους ανθρώπους οι οποίοι διοικούν την ομάδα εδώ και 30 χρόνια" τόνισε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ και στη συνέχεια προχώρησε σε μία αποκάλυψη: "Άλλωστε είχα φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερν πριν αρκετά χρόνια. Αυτό μόνο μπορώ να πω".

Μένει να δούμε εάν και η Μπάγερν θα ήθελε αυτόν τον γάμο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ