Τρομερό ξύλο σε τοπικό της Ουρουγουάης

Παίκτες της φιλοξενούμενης Αρτίγκας επιτέθηκαν στις αντιπάλους τους και στη συνέχεια έκαναν χειρονομίες και πέταξαν αντικείμενα στους οπαδούς της γηπεδούχου Σεντράλ. (VIDEO)

Αυτά που συνέβησαν σε αγώνα στην Ουρουγουάη ίσως και να μην έχουν γίνει ξανά. Η Σεντράλ αντιμετώπισε την Αρτίγκας και επιβλήθηκε με 2-1 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα, αλλά όσα έγιναν μετά δεν περιγράφονται με λέξεις. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άρχισαν να παίζουν ξύλο με εκείνους της Αρτίγκας να επιτίθενται στους αντιπάλους τους.

Με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων οι νικητές αποχώρησαν από τον αγωνιστικό για τα αποδυτήρια. Κάποιοι παίκτες των φιλοξενούμενων άρχισαν να κάνουν χειρονομίες προς τους αντίπαλους οπαδούς, ενώ ορισμένοι έκαναν ακόμα πιο άσεμνες χειρονομίες πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί αφού οι παίκτες της Αρτίγκας ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, ένας από αυτούς στην προσπάθεια του να σπάσει ένα τραπέζι έπεσε κάτω. Όταν τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν και κάποιοι από τους παίκτες της Αρτίγκας μπήκαν στα αποδυτήρια κάποιοι από τους συμπαίκτες παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τους αντίπαλους οπαδούς.

Δείτε όλα όσα σας περιγράψαμε στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο έχει αρκετές διαφορετικές λήψεις των γεγονότων.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24