ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελαμένος Εβρά κατά Ροτέν: "Θα σε χαστουκίσω στο πρόσωπο..."

West Ham's Patrice Evra during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
West Ham's Patrice Evra during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι έληξε, όχι όμως και οι κόντρες, με την τελευταία να είναι μεταξύ του Πατρίς Εβρά και του Ζερόμ Ροτέν και να τους φέρνει σε θέση μάχης!

Η μεγαλειώδης πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους "8" του Champions League με το ιστορικό 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι έφερε έκρηξη χαράς στους φίλους των "κόκκινων διαβόλων" και τρομερή στενοχώρια στους φαν της γαλλικής ομάδας, και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Δεν είναι μόνο ο καυγάς που ξέσπασε μεταξύ του Ερίκ Καντονά και του πατέρα του Νεϊμάρ λίγο μετά το φινάλε του αγώνα, καθώς φαίνεται πως υπάρχει νέα εστία έντασης, με πρωταγωνιστές δύο Γάλλους, πρώην συμπαίκτες μάλιστα.

Από τη μία πλευρά ο Πατρίς Εβρά, που πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον Πολ Πογκμπά στις εξέδρες του "Παρκ Ντε Πρενς" την πρόκριση της Γιουνάιτεντ, ομάδα την οποία ο Εβρά έχει υπηρετήσει από το 2006 ως το 2014 και από την άλλη ο Ζερόμ Ροτέν, συμπαίκτης με τον Εβρά στην Μονακό (από το 2002 ως το 2004) αλλά και στην εθνική Γαλλίας, που με τη σειρά του έπαιξε στην Παρί Σεν Ζερμέν για μία εξαετία (2004-2010).

Αφορμή για την κόντρα των δύο ανδρών ήταν ο έξαλλος πανηγυρισμός του Εβρά μαζί με τον Πογκμπά μετά την πρόκριση της Γιουνάιτεντ, με τον Ροτέν να τον κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού απέναντι στην Παρί.

"Ποιος του επιτρέπει να βγάζει ένα τέτοιο video στο γήπεδο, στις θέσεις των επισήμων της Παρί, μπροστά στους υποστηρικτές της, τους μεγαλομετόχους της ομάδας;

Πήγαινε να πανηγυρίσεις στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ. Σεβάσου τους ανθρώπους στο στάδιο, μην πηδάς από χαρά και ασέβεια στους ανθρώπους που πληρώνουν για να πηγαίνουν σε αυτά τα ματς.

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ροτέν, που είναι τώρα τηλεσχολιαστής και κάλυψε το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί με τον Εμανουέλ Πετίτ.

Φυσικά, τα σχόλια του Ροτέν όχι μόνο έμειναν ασχολίαστα από τον Εβρά αλλά ο πρώην αμυντικός των Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Μαρσέιγ του εξαπέλυσε σκληρή επίθεση και τον απείλησε με... ξύλο!

"Πληροφορήθηκα πως ο Ζερόμ είπε μερικά άσχημα πράγματα για μένα. Δεν το πίστεψα μέχρι που μου έδειξαν το video. Η ανταμοιβή σου, την επόμενη φορά που θα σε δω, θα είναι να σε χαστουκίσω στο πρόσωπο

Αυτά δεν είναι κούφιες απειλές. Το ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα συναντηθούμε. Ήσουν πάντα μ@λ@κ@ς. Θυμάμαι όταν η Equipe σε είχε βαθμολογήσει με "5" και άλλοι συμπαίκτες μας πήραν '7", από τη στιγμή που παρανοϊκός με τις βαθμολογίες, κάλεσες τον δημοσιογράφο και τον ρώτησες: "Γιατί δεν μου έβαλες 7;"

French soccer player Thierry Henry is congratulated by teammate Jerome Rothen, center, and Patrice Evra, right, after scoring the second goal for France during a qualifying match for the Euro 2008 between France and the Faroe Islands, Saturday Oct. 13, 2007, at the Torsvollur stadium in Torshavn, Faroe Islands.(AP Photo/Remy de la Mauviniere)
French soccer player Thierry Henry is congratulated by teammate Jerome Rothen, center, and Patrice Evra, right, after scoring the second goal for France during a qualifying match for the Euro 2008 between France and the Faroe Islands, Saturday Oct. 13, 2007, at the Torsvollur stadium in Torshavn, Faroe Islands.(AP Photo/Remy de la Mauviniere) AP PHOTO/REMY DE LA MAUVINIERE

Κομμάτι από σκ@τ@. Σταμάτα να λες μ@λ@κίες, σταμάτα να λες ψέματα. Να είσαι προσεκτικός, επειδή κάποια στιγμή θα διασταυρωθούν οι δρόμοι μας. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ένας κοστουμαρισμένος τύπος που καθόταν πίσω από μένα και τον Πογκμπά και φώναζε "Εδώ είναι Παρίσι" και συνεχώς με κάρφωνε με το βλέμμα του.

Δεν είπα τίποτα μέχρι το τέλος του αγώνα, όπου ανέβασα ένα video με εμένα και τον Πολ να φωνάζουμε "Εδώ είναι Μάντσεστερ" ως εκδίκηση. Ο γαλλικός Τύπος με θεωρεί εχθρό του κράτους που συνωμότησα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι διαμαρτυρίες των κίτρινων γιλέκων; Εγώ φταίω. Ο αποκλεισμός της Παρί; Εγώ φταίω. Ο γαλλικός Τύπος εστιάζει πολύ στους πανηγυρισμούς μου αλλά δεν με νοιάζει", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εβρά σε ένα video διάρκειας 9 λεπτών και 35 δευτερολέπτων που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Εβρά δεν "απάντησε" όμως μόνο στον Ροτέν αλλά και σε αρκετούς επικριτές του που εμφανίστηκαν τα τελευταία 24ωρα, με τον 37χρονο Γάλλο να ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram υπενθυμίζοντας τους πολλούς τίτλους που μάζεψε όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira, AP Photo/Remy de la Mauviniere

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί - Μάντσεστερ 1-3: Γιουνάιτεντ από τα παλιά!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ