ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματίστηκε ο Σκόκο και ίσως χάσει τους τελικούς με την Μπόκα

Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring his teams seventh goal, during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, September 21, 2017.(AP Photo/Gustavo Garello)
Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring his teams seventh goal, during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, September 21, 2017.(AP Photo/Gustavo Garello) AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Χωρίς τον Νάτσο Σκόκο μπορεί να αγωνιστεί στους τελικούς του Copa Libertadores η Ρίβερ Πλέιτ, αφού ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρντο θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του τουλάχιστον για τον πρώτο τελικό του Copa Libertadores κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς χωρίς τον Νάτσο Σκόκο. Ο επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ τραυματίστηκε και μόνο με θαύμα θα προλάβει τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στις 10 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος της Αργεντινής ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έχει πρόβλημα στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για μυική σύσπαση και θα επανεξαστεί από τους γιατρούς της ομάδας το προσεχές διάστημα για να φανεί εάν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ή όχι. Πάντως σίγουρα στον πάγκο της ομάδας δεν θα κάθεται ο Μαρσέλο Γκαγιάρντο.

Ο Αργεντινός κόουτς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής για τη συμπεριφορά του στον πρώτο ημιτελικό με την Γκρέμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ