ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ευχαριστώ του Αντρέ Γκόμες για τα μηνύματα συμπαράστασης

Everton midfielder Andre Gomes, left, and Liverpool midfielder Georginio Wijnaldum compete for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Everton midfielder Andre Gomes, left, and Liverpool midfielder Georginio Wijnaldum compete for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Αντρέ Γκόμες λίγο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του. (VIDEOS)

Το ματς της Έβερτον με την Τότεναμ για την 11η αγωνιστική της Premier League βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, με το αγωνιστικό όμως κομμάτι να επισκιάζεται από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Αντρέ Γκόμες.

Ήταν λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα στο "Γκούντισον Παρκ", με τον Σον να προσπαθεί να ανακόψει τον Γκόμες στο χώρο του κέντρου και να τον ρίχνει στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να πέσει με άσχημο τρόπο και κατόπιν να συγκρουστεί με τον Οριέ και να σπάει το πόδι του.

Ο Πορτογάλος μέσος με βίντεο που ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς του θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την αγάπη τους και τα μηνύματα που του έχουν στείλει. "Γεια σε όλους, όλα πήγαν καλά. Είμαι στο σπίτι με την οικογένειά μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη, για τα μηνύματα και τη θετική ενέργεια. Σας ευχαριστώ" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αντρέ Γκόμες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ