ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ενθουσιώδες μήνυμα του Μπενατιά στον Μάντζουκιτς

Morocco's Mehdi Benatia gestures during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Morocco's Mehdi Benatia gestures during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Μάριο Μάντζουκιτς πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ντουχάιλ και ο Μεχντί Μπενατιά τον καλωσόρισε στην νέα του ομάδα, δίνοντάς του υπόσχεση για τίτλους.

Η μετακίνηση του Μάριο Μάντζουκιτς από την Γιουβέντους στην Αλ Ντουχάιλ μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πέρασε από χίλια κύματα, όμως το φινάλε βρήκε τον δευτεραθλητή κόσμου με την εθνική Κροατίας να αφήνει τους Τορινέζους και να μετακομίζει στο Κατάρ.

Έναντι φυσικά ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, με τον 33χρονο στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο ως το 2021 με ετήσιες αποδοχές ύψους 7.500.000 ευρώ και τους πρωταθλητές Ιταλίας να βάζουν στα ταμεία τους 5.000.000 ευρώ από την επίτευξη του deal.

Στη νέα του ομάδα πάντως ο Μάντζουκιτς δεν θα μπορεί να αισθανθεί με τίποτα άγνωστος μεταξύ αγνώστων καθώς εκεί θα βρει έναν πρώην συμπαίκτη του στην βέκια σινόρα, τον Μεντχί Μπενατιά, που είναι στο ρόστερ της Αλ Ντουχάιλ από εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2019.

"Καλωσήρθες Μάριο Μάντζουκιτς στην Αλ Ντουχάιλ και στη νέα σου περιπέτεια στο Κατάρ. Έχουμε ήδη κατακτήσει πολλούς τίτλους μαζί και είναι η ώρα για να προσθέσεις ακόμα περισσότερους τίτλους στη λίστα σου.

Ξέρω ότι είσαι κάτι περισσότερο από έτοιμος για αυτή την πρόκληση, δεν βλέπω την ώρα να σε δω", έγραψε ο Μαροκινός διεθνής στόπερ, ανεβάζοντας παράλληλα πανηγυρική φωτογραφία του μαζί με τους Μάντζουκιτς και Πιάνιτς μετά από κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ιταλίας με την Γιουβέντους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ