ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία μίας αγωνιστικής σε Σνόντγκρας για λόγο που δεν χωρά ο νους!

West Ham's Robert Snodgrass runs with the ball away from Everton's Idrissa Gueye, right, during the English Premier League soccer match between West Ham United and Everton at London Stadium in London, Saturday, March 30, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
West Ham's Robert Snodgrass runs with the ball away from Everton's Idrissa Gueye, right, during the English Premier League soccer match between West Ham United and Everton at London Stadium in London, Saturday, March 30, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η Γουέστ Χαμ κινδυνεύει να στερηθεί τον Ρόμπερτ Σνόντγκρας από το ματς κόντρα στην Λέστερ εξαιτίας της "έμπνευσης" που είχε ο παίκτης της να βρίσει υπεύθυνο ελέγχου ντόπινγκ.

Στο βιβλίο της ιστορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου φρόντισε να μπει ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας για ένα περισταστικό που δεν χωράει ανθρώπινος νους και το οποίο έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο της Γουέστ Χαμ στις 6 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης αξιωματούχων του Βρετανικού Κέντρου Αντί-Ντόπινγκ στο προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων, ο Σνόντγκρας δεν είδε καθόλου καλό μάτι την παρουσία τους στο χώρο και χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις απέναντι σε έναν εξ αυτών.

"Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, γαμ@@@@@ π@@@@@;", ήταν μία από τις όχι και τόσο κόσμιες εκφράσεις με τις οποίες καταφέρθηκε εναντίον ενός ανθρώπου της υπηρεσίας αντί-ντόπινγκ, με τον Σνόντγκρας μάλιστα να μην επιλέγεται για τον έλεγχο, ούτε να αρνείται να υποβληθεί σε κάποιον έλεγχο.

Όπως έγινε γνωστό, η τιμωρία του για αυτό το ξέσπασμα θα είναι μία αγωνιστική αποκλεισμός ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 30.000 λιρών, με την ποινή να είναι πάντως εφέσιμη.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κατηγορούμενος για παράνομο στοιχηματισμό ο Πολ Σκόουλς
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ