ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Θέλει τον Δώνη η Αλ Αχλί"

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Αλ Αχλί και το όνομα του Γιώργου Δώνη φιγουράρει ψηλά στις υποψηφιότητες για τον πάγκο της αιγυπτιακής ομάδας.

Ενδιαφέρον της Αλ Αχλί για τον Γιώργο Δώνη αποκαλύπτει η εφημερίδα "El Watan", υποστηρίζοντας πως οι παράγοντες της αιγυπτιακής ομάδας θεωρούν ότι ο Έλληνας τεχνικός συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για να τους επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η Αλ Αχλί ηττήθηκε από την Καμπάλα της Ουγκάντα για το αφρικανικό Champions League, γεγονός που προϊδέαζε για εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία και συγκεκριμένα την απομάκρυνση του Χοσέμ Αλ Μπαντρί.

Ο Γιώργος Δώνης φιγουράρει ψηλά στην λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της αιγυπτιακής ομάδας, ενώ στην "κούρσα" για τον αντικαταστάτη του Αλ Μπαντρί συμμετέχουν και οι Ραμόν Ντίας, Κρίστιαν Γκρος, Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Αργεντίνος (Ραμόν Ντίας) μοιάζει να έχει το προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων, ενώ σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας, ο Δώνης δεν θέλησε να σχολιάσει τα σενάρια, παραπέμποντας στην διοίκηση της Αλ Αχλί για απαντήσεις.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ