ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να επιστρέψει στην Ligue 1 ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Θέλει να επιστρέψει στην Ligue 1 ο Τζιμπρίλ Σισέ!
EUROKINISSI

Την επιθυμία να επιστρέψει στη δράση παίζοντας και χωρίς χρήματα, μόνο και μόνο για να φτάσει τα 100 γκολ στην Ligue 1, αποκάλυψε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει ήδη ανακοινώσει δύο φορές την απόσυρσή του από τα γήπεδα όμως φαίνεται πως το μικρόβιο του ποδοσφαιριστή το έχει ακόμα στο αίμα του.

Και αυτό γιατί μετά την επιστροφή του το 2017 όπου τον βρήκε να αγωνίζεται για μία ολόκληρη σεζόν στο ελβετικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ιβερντόν, τώρα έχει βάλει στόχο ένα νέο δυναμικό comeback.

Ο βαθμός δυσκολίας μάλιστα φαντάζει αρκετά υψηλός, με τον άλλοτε επιθετικό αλλά και αρχηγό του Παναθηναϊκού να επιθυμεί να ξαναπαίξει, σε ηλικία 39 ετών, στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας για να βρει τα τέσσερα γκολ που του λείπουν ώστε να φτάσει τριψήφιο νούμερο στην Ligue 1.

"Ξέρετε πώς είναι. Εμείς οι επιθετικοί λατρεύουμε να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα και να σκοράρουμε. Πρώτα ήταν τα 25 γκολ, μετά πήγα στα 50, έπειτα έφτασα στα 75... Ο στόχος των 100 γκολ με έχει στοιχειώσει, σταμάτησα στα 96.

Μου λείπουν μόνο τέσσερα γκολ και αυτή κατάσταση με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, με τρελαίνει", παραδέχτηκε ο Σισέ μέσω συνέντευξης που έδωσε στην ιστοσελίδα "Sofoot.com", για να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις:

Θέλει να επιστρέψει στην Ligue 1 ο Τζιμπρίλ Σισέ!
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Θα ήθελα να επιστρέψω σε έναν σύλλογο της Ligue 1 για να μπορέσω να σκοράρω: εάν κάποια ομάδα με δεχτεί, θα μπορούσα να τα καταφέρω μέσα σε δύο με τρεις μήνες.

Είμαι αρκετά ξεροκέφαλος, όταν έχω έναν στόχο κάνω τα πάντα για να τον πετύχω. Είμαι έτοιμος να παίξω και χωρίς χρήματα ώστε να μην αποτελέσω ρίσκο για όποια ομάδα με επιλέξει.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές αλλά πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί κάποιος σύλλογος για να μου κάνει πρόταση".

Όσον αφορά στα όποια αρνητικά σχόλια γραφτούν, με δεδομένο πως θέλει να φορέσει και πάλι ποδοσφαιρικιά παπούτσια και να παίξει σε υψηλό επίπεδο αν και πλησιάζει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, ο Σισέ δήλωσε:

"Δύο χρόνια πριν ήμουν στην Ιβερντόν, που ήταν μεν στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας αλλά ολοκλήρωσα τη σεζόν με απολογισμό 24 γκολ σε 27 παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω λοιπόν πως θα καταφέρω να πετύχω τα τέσσερα γκολ που θέλω στην Ligue 1.

H δουλειά του dj που κάνω δεν μεταφράζεται αυτόματα σε κατανάλωση αλκοόλ. Δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά στη ζωή μου. Διατηρούμαι σε καλή κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ