ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τετραπλή απόκρουση του Λορίς στο Γαλλία-Ισλανδία!

France goalkeeper Hugo Lloris goes for the ball during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
France goalkeeper Hugo Lloris goes for the ball during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ο Ούγκο Λορίς αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες της πρωταθλήτριας κόσμου Γαλλίας και στο διεθνές φιλικό κόντρα στην Ισλανδία επιβεβαίωσε την κλάση του με απόκρουση παγκόσμιας κλάσης (VIDEO).

Η Γαλλία δέχτηκε δύο γκολ από την Ισλανδία (30' Μπιάρνασον, 58' Άρνασον) στο φιλικό των δύο ομάδων στο Γκινγκάμπ, ωστόσο ελάχιστα μπορεί να ψέξει κανείς τον Ούγκο Λορίς για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ίσα-ίσα που ο κίπερ της Τότεναμ και της πρωταθλήτριας κόσμου ήταν θετικός πρωταγωνιστής στην πιο θεαματική φάση της βραδιάς, κάνοντας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τέσσερις αποκρούσεις: η πρώτη σε κεφαλιά και οι άλλες τρεις σε κοντινά σουτ!

Δείτε τον έμπειρο κίπερ να αποκρούει μία φορά με το αριστερό του χέρι και άλλες τρεις με το δεξί, κάνοντας τους παίκτες της Ισλανδίας να απορήσουν για το πώς η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ