ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα Λουτσέσκου σε Τσάβι και φουλ για τελικό Champions League Ασίας

PAOK's head coach Razvan Lucescu directs his players during the UEFA Champions League, third qualifying round, second leg soccer match between FC Spartak Moskva and PAOK FC at Spartak stadium in Moscow, Russia, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Denis Tyrin)
PAOK's head coach Razvan Lucescu directs his players during the UEFA Champions League, third qualifying round, second leg soccer match between FC Spartak Moskva and PAOK FC at Spartak stadium in Moscow, Russia, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέτριψε με 4-1 εκτός έδρας την Αλ Σαντ του Τσάβι και είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Champions League Ασίας.

Κοντά στον πρώτο του διεθνή τελικό βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αλ Χιλάλ, συνέτριψε με 4-1 την Αλ Σαντ στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό και είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση.

Οι Σαουδάραβες πέρασαν από το Κατάρ και την έδρα της καλύτερης ομάδας της χώρας, στον πάγκο της οποίας κάθετα ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι. Η Αλ Χιλάλ έμεινε πίσω στο σκορ στο ματς της Ντόχα από αυτογκόλ του Γκομίς.

Ο 34χρονος Γάλλος φορ πήρε το... αίμα του πίσω καθώς ισοφάρισε σε 1-1 στο 33ο λεπτό. Ο Αλμπουλάχι στο 45ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Αλ Χιλάλ, ενώ ο Γκομίς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 60ό λεπτό έκανε το 1-3. Το τελικό σκορ (1-4) διαμόρφωσε ο Αλ Σαλμπούμπ στο 67ο λεπτό.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου στο Ριάντ. Στον άλλο ημιτελικό η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς από την Ιαπωνία νίκησε 2-0 την Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο έχει τη ρεβάνς στην Κίνα στις 23 του μήνα. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 9 και 24 Νοεμβρίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ