ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από Ρίο Άβε ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού, Σεμέδο

Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, αποχαιρέτησε με ποστάρισμα την Ρίο Άβε και επιστρέφει στην Βιγιαρεάλ, αναμένοντας ταυτόχρονα το νέο βήμα στην καριέρα του.

Μετά το κεφάλαιο Ουέσκα που άνοιξε και έκλεισε στο πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν, ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί και αυτό της Ρίο Άβε για τον Ρούμπεν Σεμέδο, με τον 25χρονο Πορτογάλο στόπερ που απασχολεί το τελευταίο διάστημα το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού να αποχαιρετάει την πορτογαλική ομάδα στην οποία έπαιξε από τον Ιανουάριο του 2019 και μετά.

"Ένας χρόνος που ξεκίνησε από μια περίπλοκη περίοδο της ζωής μου και τελείωσε σε μία χρονική περίοδο που απολάμβανα περισσότερο στην καριέρα μου ως επαγγελματίας.

Το μόνο που έχω να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους φίλους μου, τις οικογένειες τους και όλους τους ανθρώπους που είχα στο πλευρό μου...

Ευχαριστώ επίσης την Ρίο Άβε για όλα και ευχαριστώ την Ουέσκα για την ευκαιρία", ήταν το σχόλιο που έκανε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram ο Σεμέδο, που επιστρέφει στην Βιγιαρεάλ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός, με το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη να έχει μείνει στάσιμο το τελευταίο διάστημα, αλλά να εξακολουθούν να τον έχουν στα υπόψη τους από τη στιγμή που επιθυμούν την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας με έναν ακόμα παίκτη αξίας και αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ