ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Παρτίζαν ο Λάζαρ Μάρκοβιτς

Στην Παρτίζαν ο Λάζαρ Μάρκοβιτς

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος συνδέθηκε μεταγραφικά στο παρελθόν με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, επέστρεψε στη Σερβία και την Παρτίζαν, στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Τον περασμένο Μάιο ο Λάζαρ Μάρκοβιτς εθεάθη στη Θεσσαλονίκη και πολλοί - λανθασμένα βέβαια - είχαν συνδυάσει την παρουσία του με πιθανό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Άλλωστε ο 25χρονος Σέρβος βρέθηκε σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους στο στόχαστρο άλλης ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού.

Ελεύθερος από την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, ο Μάρκοβιτς κατάφερε μόλις την Τετάρτη (4/9) να βρει ομάδα. Επέστρεψε στην πατρίδα του και την Παρτίζαν, από την οποία αναδείχθηκε και στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα το 2011.

Το 2013 τον αγόρασε η Μπενφίκα αντί 10.000.000 ευρώ και το καλοκαίρι που ακολούθησε τον πούλησε στη Λίβερπουλ αντί 25.000.000 ευρώ. Δόθηκε από τους ρεντς κατά σειρά δανεικός σε Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ, Χαλ, Άντερλεχτ, ενώ στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αφέθηκε ελεύθερος και μετακινήθηκε στη Φούλαμ.

Αφέθηκε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό των Λονδρέζων από την Premier League στην Championship.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ