ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εθνική Εκουαδόρ ο Ζόρντι Κρόιφ

Maccabi's coach Jordi Cruyff gestures to players during their Europa League group A soccer match between Villarreal and Maccabi Tel Aviv at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Maccabi's coach Jordi Cruyff gestures to players during their Europa League group A soccer match between Villarreal and Maccabi Tel Aviv at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Ομοσπονδία του Εκουαδόρ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζόρντι Κρόιφ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στην εθνική Εκουαδόρ θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Ζόρντι Κρόιφ. Ο υιός του σπουδαίου Γιόχαν Κρόιφ ήρθε σε συμφωνία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με σκοπό την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Κρόιφ αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο από την κινεζική Chongqing Dangdai Lifan και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την προπονητική. Έτσι, λοιπόν, με τη Dangdai Lifan και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία ξεκίνησε ως Τεχνικός Διευθυντής, η εθνική Εκουαδόρ είναι η τρίτη προπονητική πρόκληση για τον 45χρονο τεχνικό.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ