ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε νέους μπελάδες ο Ροναλντίνιο που του κατέσχεσαν 3 αμάξια!

FC Barcelona former player Ronaldinho gestures during his official presentation as new FC Barcelona ambassador at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, Feb. 3, 2017. Ronaldinho will be named its new ambassador, representing the club at various institutional events and helping "globalize the Barca brand and its values. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona former player Ronaldinho gestures during his official presentation as new FC Barcelona ambassador at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, Feb. 3, 2017. Ronaldinho will be named its new ambassador, representing the club at various institutional events and helping "globalize the Barca brand and its values. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο κατήφορος του Ροναλντίνιο δεν έχει τέλος, με το τελευταίο επεισόδιο να φέρνει τις δικαστικές αρχές να αποφασίζουν να του κατασχέσουν τρία αμάξια λόγω παλαιότερου υψηλού χρέους που του είχε επιβληθεί.

Έζησε μία ποδοσφαιρική ζωή σπουδαία και ονειρεμένη που κάποια στιγμή μάλιστα τον έφτασε στην κορυφή του κόσμου και έφτασε στην απόλυτη καταξίωση, όμως όλα αυτά ανήκουν τώρα στο παρελθόν για τον Ροναλντίνιο.

Όχι μόνο επειδή κρέμασε τα παπούτσια του και αποχώρησε από τη δράση αλλά και επειδή δεν έκανε σωστή διαχείριση της περιουσίας του, με πρόσφατο δημοσίευμα να κάνει λόγο για έναν πρώην "βασιλιά" που έχει μείνει χωρίς θρόνο, με τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε να έχουν... στεγνώσει.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι αμαρτίες του παρελθόντος δεν έχουν διάθεση να αφήσουν σε ησυχία τον Ροναλντίνιο, με την "Globo Esporte" να επικαλείται αξιόπιστες πηγές και να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως η εισαγγελική αρχή της Βραζιλίας κατέσχεσε τρία αυτοκίνητα ιδιοκτησίας της οικογένειας του Ροναλντίνιο.

Πρόκειται για δύο Bmw και μία Mercedes-Benz, με τις δικαστικές αρχές να προβαίνουν σε αυτή την κίνηση εξαιτίας του γεγονότος πως ο Ροναλντίνιο δεν είχε τακτοποιήσει εδώ και χρόνια μία σοβαρή οικονομική εκκρεμότητα που τον βάραινε.

Η ρίζα του κακού για τον Βραζιλιάνου βρίσκεται στο 2015, όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο για την κατασκευή παράνομης αλιευτικής εγκατάστασης στο Πόρτο Αλέγκρε, με το ποσό να ανεβαίνει από τη στιγμή που ο Ροναλντίνιο αρνούταν να πληρώσει και να φτάνει κάποια στιγμή, μαζί με τους τόκους, στα 8.500.000 ρεάις, σχεδόν 2.000.000 ευρώ.

Στον Ροναλντίνιο, όπως και στον αδερφό του Ρομπέρτο Ντε Ασίς, επιβλήθηκε αυτό το πρόστιμο για περιβαλλοντικές ζημιές μετά από την κατασκευή αποθήκης και αλιευτικής πλατφόρμας σε απαγορευμένος μέρος, με τον πρώην σταρ των Μπαρτσελόνα και Μίλαν να αρνείται να συμμορφωθεί και να βλέπει τώρα να του γίνεται και κατάσχεση τριών υπερπολυτελών αμαξιών!

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ