ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρiτσόλι: "Θα εγκριθούν οι πέντε αλλαγές, στο VAR τρία άτομα"

Barcelona's Neymar, right, is booked by referee Nicola Rizzoli during the Champions League semifinal first leg soccer match between Barcelona and Bayern Munich at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 6, 2015.  (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Neymar, right, is booked by referee Nicola Rizzoli during the Champions League semifinal first leg soccer match between Barcelona and Bayern Munich at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 6, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ιταλός αρχιδιαιτητής, Νίκολα Ριτσόλι, αποκάλυψε πως η FIFA θα εγκρίνει τις πέντε αλλαγές και πως στο VAR θα υπάρχουν τρία άτομα.

Μιλώντας στο "Sky Sport Italia", ο Ιταλός αρχιδιαιτητής, Νίκολα Ριτσόλι, αποκάλυψε πως η FIFA θα εγκρίνει τις πέντε αλλαγές με σκοπό να βοηθήσει τις ομάδες και τους παίκτες και πως στο VAR θα υπάρχουν τρία άτομα.

Η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει και θα γίνονται αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα και μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες, γι' αυτό και πρέπει να βοηθηθούν οι παίκτες και να αντέξουν την καταπόνηση, αποφεύγοντας τραυματισμούς.

"Θεωρώ πως η FIFA θα επιτρέψει τις πέντε αλλαγές. Σε αυτή τη φάση, με πολλά ματς μαζί και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθηθούμε. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά και όταν μιλάμε για την απόσταση, προκειμένου να μην πάρουμε ρίσκα.

Επίσης, πρέπει να γίνει ένα βήμα μπροστά στην κουλτούρα μας, κάτι θετικό για όλους μας. Δουλεύουμε με την UEFA και τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, προκειμένου να θέσουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς", ανέφερε ο Ριτσόλι.

Αναφορικά με το VAR, τόνισε πως θα υπάρχουν τρία άτομα αντί τέσσερα σε κάθε δωμάτιο, ώστε να έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους και θα φορούν μάσκες και γάντια για να προστατεύονται.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ