Ραούλ Μπράβο: Η πληρωμή ύψους 125.000 ευρώ που εξετάζουν οι Αρχές

Το δικαστήριο της Ουέσκα εξετάζει την πληρωμή ύψους 125.000 ευρώ από τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας, Αγουστίν Λασαόσα στους Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα στημένα ματς στην Ισπανία έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα Μέσα της Ιβηρικής χερσονήσου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ραούλ Μπράβο κατηγορείται μάλιστα ως εγκέφαλος της οργάνωσης ενώ μετά την άρνησή του να καταθέσει για τα στημένα στην Ισπανία, όπως και ο Κάρλος Αράντα, το δικαστήριο της Ουέσκα αποφάσισε -μετά τη σχετική εισήγηση του εισαγγελέα- την προφυλάκισή τους.

Η "Mundo" αναφέρει ότι μία συναλλαγή των δύο κατηγορούμενων με τον Αγουστίν Λασαόσα ήταν αυτή που βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών.

Ο πρόεδρος της Ουέσκα έδωσε 125.000 ευρώ στους δύο ποδοσφαιριστές. Η συγκεκριμένη συναλλαγή για να δικαιολογηθεί χαρακτηρίζεται ως "δάνειο". Μάλιστα, δίπλα στο όνομα του ποσού γράφει μόνο τα μικρά ονόματα των δύο πρώην ποδοσφαιριστών δηλαδή, Ραούλ και Κάρλος.

Οι Αρχές ερευνούν το λόγο για τον οποίο δόθηκαν αυτά τα χρήματα στον Ραούλ Μπράβο και τον Κάρλος Αράντα κι αν αυτό το ποσό αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS