ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρίγιοβιτς: έκανε ντεμπούτο και η Αλ Ιτιχάντ προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου

Πρίγιοβιτς: έκανε ντεμπούτο και η Αλ Ιτιχάντ προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ κόντρα στην Αλ Γουάσμ μπαίνοντας αλλαγή στην αρχή του δευτέρου μέρους και πανηγύρισε νίκη και πρόκριση της ομάδας του (VIDEO).

Άκρως επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με τη φανέλα της νέας του ομάδας, με τον Σέρβο στράικερ να περνάει αλλαγή στο 46ο λεπτό για την Αλ Ιτιχάντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλ Γουάσμ για τους "32" του Κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας και το φινάλε να τον βρίσκει να πανηγυρίζει τη νίκη με σκορ 2-1.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, με την Αλ Ιτιχάντ να βρίσκει το χρυσό γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (έξι είχαν δοθεί συνολικά) και να παίρνει την πρόκριση για τη φάση των "16" όπου θα συναντήσει την ερχόμενη Δευτέρα την Αλ Κασίμ.

Σημειώνεται πως ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ είχε μία καλή ευκαιρία για να σκοράρει στο 52ο λεπτό, λίγα λεπτά δηλαδή μετά την εισοδό του στην αναμέτρηση, με την κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής να βρίσκει τον αντίπαλο γκολκίπερ σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος (55') πέρασε και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Μανουέλ Ντα Κόστα, ενώ σε εκείνο το λεπτό αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Γκάρι Ροντρίγκες την ώρα που έκανε προθέρμανση!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ