ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πουλάει την Βαλένθια ο Πίτερ Λιμ

Πουλάει την Βαλένθια ο Πίτερ Λιμ

Ο Πίτερ Λιμ πουλάει την Βαλένθια καθώς φαίνεται πως έχει κουραστεί από τις συνεχείς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας ως προς το πρόσωπό του.

Η απρόσμενη φυγή του Μαρθελίνο από τον πάγκο της Βαλένθια τον προηγούμενο μήνα, έφερε αντιδράσεις στους φιλάθλους και αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας. Την απόφαση για την απομάκρυνση του 54χρονου τεχνικού που υπήρξε και ο αναμορφωτής των "νυχτερίδων", πήρε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πίτερ Λιμ.

Οι ποδοσφαιριστές της Βαλένθια εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους στην απόλυση του Μαρθελίνο, κάτι που φάνηκε και από την άρνησή τους να παραστούν δίπλα στον νέο τους προπονητή στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Τσέλσι για το Champions League.

Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών όπως και ο αρχηγός Ντάνι Παρέχο, δεν δίστασαν να κατακρίνουν στα social media τον πρόεδρο της ομάδας, Πίτερ Λιμ και να στηρίξουν με μηνύματά τους τον πρώην προπονητή τους.

Ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος από την Σιγκαπούρη είναι ένας ιδιόρρυθμος επιχειρηματίας, που θέλει να γίνεται πάντα το δικό του, κάτι που έχει δείξει αρκετές φορές, με τις εξέδρες στο Μεστάγια να απαιτούν την απομάκρυνσή του από τον σύλλογο, καθώς δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις του και τον τρόπο που διαχειρίζεται το κλαμπ.

Πρόσφατα, ο εμβληματικός αρχηγός των "νυχτερίδων", Σαντιάγκο Κανιθάρες, κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη της ομάδας πως ακύρωσε το πρόγραμμα χρηματοδότησης για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου που είχε ξεκινήσει, επειδή του ασκούσε κριτική.

Μετά από όλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της Βαλένθια εμφανίζεται έτοιμος να πουλήσει τον ισπανικό σύλλογο, καθώς έχει κουραστεί να δέχεται συνεχώς κριτική και σκέφτεται να αποχωρήσει. Σύμφωνα με την " El Confidencial" οι απαιτήσεις του φτάνουν τα 300 εκατ. ευρώ για το 70,4% των μετοχών, ενώ το 2014 είχε πληρώσει 94 εκατ. ευρώ για την αγορά της ομάδας.

Ενδιαφέρον υπάρχει από διάφορα επενδυτικά σχήματα από την Κίνα , όπως και την Λατινική Αμερική. Ο 66χρονος επιχειρηματίας έχει επενδύσει περίπου 200 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής στην Βαλένθια, ενώ έχει καλύψει και μεγάλο μέρος των χρεών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ