ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε το πρωτάθλημα και πάει για τρεμπλ ο Λουτσέσκου

Al Hilal's head coach Razvan Lucescu gives instructions from the side line during the Club World Cup soccer match between Al Hilal FC and ES Tunis at Jassim Bin Hamad Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Al Hilal's head coach Razvan Lucescu gives instructions from the side line during the Club World Cup soccer match between Al Hilal FC and ES Tunis at Jassim Bin Hamad Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας - δεύτερο διαδοχικό μετά από εκείνο με τον ΠΑΟΚ - με την Αλ Χιλάλ. Ο Ρουμάνος μετά τον όγδοο τίτλο στην καριέρα του, κυνηγά το τρεμπλ, καθώς βρίσκεται στα ημιτελικά του King Cup.

Κλείδωσε το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας το βράδυ που η πρώην ομάδα του, ΠΑΟΚ, απέκλεισε την Μπεσίκτας στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η μαθηματική κατάκτηση σφραγίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/8). Η Αλ Χιλάλ συνέτριψε με 4-1 την Αλ Χαζμ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγύρισε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στην καριέρα του (όγδοος τίτλος) μετά από εκείνο που είχε κατακτήσει με τον Δικέφαλο.

Πρωταγωνιστής για την Αλ Χιλάλ ο Μπαφετιμπί Γκομίς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Η Αλ Χαζμ άνοιξε το σκορ στο Ριάντ με το γκολ του Αλ Γιάμπι στο 3', αλλά ο Αλ Νταουσάρι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους μετά από πέντε λεπτά.

Ύστερα ακολούθησε η καταιγίδα του Γκομίς. Πλέον η Αλ Χιλάλ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου κυνηγούν το τρεμπλ. Ο Ρουμάνος ήδη κατέκτησε το Champions League Ασίας με την τριάρα επί της Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του King Cup (κύπελλο).

Αντίπαλος η Άμπχα ενώ το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα στην Αλ Νασρ του Ρουί Βιτόρια και την Αλ Αχλί του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ