ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε εξιτήριο ο Πελέ

Brazilian soccer legend Pele attends the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Brazilian soccer legend Pele attends the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Έπειτα από πέντε μέρες, ο Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν στο Παρίσι, εξαιτίας υψηλού πυρετού που παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη (3/4).

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Πελέ. Ο Βραζιλιάνος την Τετάρτη (3/4) διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Παρισίου, εξαιτίας υψηλού πυρετού που είχε παρουσιάσει, λίγες ώρες μετά από συνάντηση του με τον Εμπαπέ.

Την Δευτέρα (8/4) πήρε τελικά εξιτήριο, ενώ μία βαριά ουρολοίμωξη ήταν εκείνη που προκάλεσε τον πυρετό. Άλλωστε,τα τελευταία χρόνια υποφέρει από προβλήματα στο νεφρό και τον προστάτη.

" Υπέφερα από σοβαρή ουρολοίμωξη και απαιτούσε ιατρική και χειρουργική βοήθεια. Σας ευχαριστώ για τις θετικές σας σκέψεις" δήλωσε ο 78χρονος στα Μέσα, ενώ συμπλήρωσε ότι επιστρέφει Βραζιλία έτοιμος για δουλειά.

Πάντως την ίδια μέρα, τον Πελέ επισκέφθηκε στο θάλαμο, τον οποίο νοσηλευόταν, ο Νεϊμάρ. Μάλιστα, ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε και φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με την περιγραφή "Βασιλιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ντε Μπράινε "έφτιαξε" τον τέλειο παίκτη χωρίς Μέσι - Ρονάλντο
Το πρωτοσέλιδο του "France Football" στέλνει τον Πογκμπά στη Ρεάλ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ