ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Ντε Μπράινε "έφτιαξε" τον τέλειο παίκτη χωρίς Μέσι - Ρονάλντο

Ο Ντε Μπράινε "έφτιαξε" τον τέλειο παίκτη χωρίς Μέσι - Ρονάλντο

Κάλεσαν τον Κέβιν Ντε Μπράινε να "φτιάξει" τον απόλυτο ποδοσφαιριστή και εκείνος άφησε εκτός Μέσι - Ρονάλντο για να χωρέσει τον εαυτό του (VIDEO).

Το BT Sport έδωσε έξι χαρακτηριστικά για τον τέλειο παίκτη στον Κέβιν Ντε Μπράινε και εκείνος έπρεπε να δημιουργήσει τον... σούπερ ήρωα των ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβάνοντας διάφορους συναδέλφους του που θεωρεί ότι ανταποκρίνονται σε αυτά που ήθελε το κανάλι.

Στις επιλογές του Βέλγου σταρ βρέθηκαν δύο συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Σίτι, ο εαυτός του και πουθενά οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη: Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάμε να δούμε τις επιλογές του Ντε Μπράινε:

Η πρώτη κατηγορία αφορούσε τον ηγέτη, και εκεί ο Ντε Μπράινε επέλεξε τον Βινσέντ Κομπανί. Στη δεύτερη, αυτή του παίκτη με το καλύτερο μάτι στο γήπεδο, ο "Πολίτης" θεώρησε ως κορυφαίο τον Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ. Στον τομέα της σωστής νοοτροπίας και της αυτοθυσίας για την ομάδα, η απόφασή ήταν Σέρχιο Ράμος "καρφί".

Για τον top "ποδοσφαιρικό εγκέφαλο" ο Ντε Μπράινε έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό του. Από εκεί και πέρα στις δύο κατηγορίες του δουλευταρά και της ταχύτητας, ο 26χρονος Βέλγος πήγε με Καντέ και Λερουά Σανέ αντίστοιχα.

Οπότε έχουμε:

Ηγέτης: Κομπανί

Πλεϊμέικερ: Έρικσεν

Προσωπικότητα - νοοτροπία: Σέρχιο Ράμος

Εργατικότητα: Καντέ

Ταχύτητα: Σανέ

Ποδοσφαιρικό IQ: Ντε Μπράινε

Δείτε το σχετικό video:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ