ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Συμφώνησε και παραμένει στη Σιόν ο Κασάμι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παϊτίμ Κασάμι δέχτηκε τελικά την πρόταση του προέδρου της Σιόν και παραμένει στην ελβετική ομάδα. Ο διεθνής μέσος συνδέθηκε έντονα με επιστροφή στον Ολυμπιακό μετά τη διαμάχη του με τον Κριστιάν Κονσταντίν.

Η Σιόν πήρε την απόφαση να κινήσει τις διαδικασίες αποδέσμευσης του Παϊτίμ Κασάμι και ακόμη οκτώ συμπαικτών του, όταν δεν δέχθηκαν την πρόταση της ομάδας για μείωση μισθών, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κρίστιαν Κονσταντίν, είχε μάλιστα μιλήσει στο Sport24.gr εξηγώντας την απόφασή του. O 62χρονος Ελβετός, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Σιόν, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και παλαίμαχος τερματοφύλακας, είχε δηλώσει: "Πρότεινα στους παίκτες εργασία με μειωμένο ωράριο λόγω του κορονοϊού. Να παίρνουν 12.500 ευρώ τον μήνα και δεν το δέχτηκαν. Έκανα καταγγελία συμβολαίων για σπουδαίο λόγο (σ. νομικός όρος στους κανονισμούς της FIFA) . Κανένας δεν έχει κάνει λάθος, ούτε αυτοί ούτε εγώ. Δεν μπορούμε όμως να συνεχίσουμε όπως πριν με αυτήν την κατάσταση".

Πέρασε από τότε σχεδόν ένας μήνας και σύμφωνα με την πληροφόρηση του Keystone-ATS (ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων), ο Κασάμι έφτασε σε συμφωνία με τον Κονσταντίν. Ο πρώην "ερυθρόλευκος" και άλλοι τρεις παίκτες, συγκεκριμένα. Ο ισχυρός άνδρας της Σιόν παραδέχτηκε το ρεπορτάζ και υποστήριξε: " Ήρθαν στα λογικά τους".

Το πρωτάθλημα στην Ελβετία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδέχεται να ξεκινήσει τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Υπενθυμίζεται πως όταν ξέσπασε η κόντρα ανάμεσα στον Κασάμι και τη διοίκηση της Σιόν, ο 28χρονος χαφ συνδέθηκε έντονα με πιθανή επιστροφή στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιό του ολκληρώνεται θεωρητικά στις 30 Ιουνίου και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι αν η σεζόν τελικά ολοκληρωθεί. Αν δηλαδή ο Κασάμι και όσοι άλλοι μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, συνεχίζουν να αγωνίζονται και μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Παρεμπιπτόνως, ο Κασάμι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Σιόν. Φέτος έχει κάνει 25 συμμετοχές και έχει σημειώσει 12 γκολ. Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός πράγματι θέλει να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ελβετό, η παραμονή του στη Σιόν αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει πολλά, αφού στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μένει ελεύθερος και μπορεί να διαπαγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Στον Ολυμπιακό έπαιξε τη διετία 2014-2016 με απολογισμό 66 συμμετοχές και εννέα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ