ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Τούρκοι γράφουν για επανένωση Τζέραρντ - Σκρτελ στο Άιμπροξ

Liverpool's Martin Skrtel, right, celebrates his goal against Cardiff City with teammates Steven Gerrard, left, and Charlie Adam during their English League Cup final soccer match at Wembley Stadium, London, Sunday, Feb. 26, 2012. (AP Photo/Sang Tan)
Liverpool's Martin Skrtel, right, celebrates his goal against Cardiff City with teammates Steven Gerrard, left, and Charlie Adam during their English League Cup final soccer match at Wembley Stadium, London, Sunday, Feb. 26, 2012. (AP Photo/Sang Tan) AP

Ο Μάρτιν Σκρτελ είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, προσεγγίστηκε από τουρκικές ομάδες, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να καταλήξει στους Ρέιντζερς με τον πρώην αρχηγό του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ.

Τ' όνομα του Μάρτιν Σκρτελ είχε φιγουράρει αρκετές εβδομάδες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τους "ερυθρόλευκους" να του έχουν κάνει κιόλας πρόταση με καλή προοπτική για να συνεχίσει ο 34χρονος Σλοβάκος την καριέρα του στην Super League 1.

Τελικά, ο Σκρτελ δεν είπε "ναι" ούτε στους Πειραιώτες, ούτε στα άλλα κλαμπ (κυρίως από την Τουρκία) που τον προσέγγισαν όταν έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι, πάντως, και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του FOTOMAC, Ζέκι Ουζουντουρουκάν αναφέρει σε Tweet του ότι ο έμπειρος στόπερ συναντήθηκε με ανθρώπους των Ρέιντζερς στη Γλασκώβη.

Εκεί, προπονητής της ομάδας του Άιμπροξ είναι ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο Στίβι ήταν αρχηγός του Σκρτελ για αρκετά χρόνια στη Λίβερπουλ, γνωρίζει τις ικανότητές του και οπότε αν κρίνει ότι ένας τέτοιος παίκτης του είναι απαραίτητος δεν αποκλείεται να δούμε το "κόκκινο" reunion επί σκωτσέζικου εδάφους.

ΤΟ TWEET

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ