ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παίκτες που μισιούνται περισσότερο στις χώρες τους!

Οι παίκτες που μισιούνται περισσότερο στις χώρες τους!

Σίγουρα όλοι μας τους έχουμε αποθεώσει, όμως στις χώρες τους τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά. Οι δέκα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους μισούν οι πλειοψηφία των φίλαθλων των χωρών τους.

Στις ομάδες τους σίγουρα είναι επιτυχημένοι και έχουν φτάσει πολύ ψηλά. Στις χώρες τους όμως τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά.

Στο παρακάτω video το οποίο έχει τις υπογραφή της Football Daily, αναφέρονται οι 10 πιο τρανταχτές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους μισούν οι φίλαθλοι από τις χώρες που κατάγονται.

Πρώτος στην λίστα, ο Γουέιν Ρούνει. Ο Άγγλος επιθετικός δεν χαίρει εκτίμησης στο Νησί, καθώς έχει πολλάκις συγκρουστεί με τους φιλάθλους, κυρίως για την εθνική ομάδα.

Argentina's Lionel Messi stretches during training session of the national soccer team before a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Chile in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, March 21, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi stretches during training session of the national soccer team before a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Chile in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, March 21, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ακολουθεί ο Λίο Μέσι, καθώς στην Αργεντινή θεωρούν πως δεν έχει το πάθος και την δυναμική των παλαιών θρύλων της ομάδας όπως του Ντιέγκο Μαραντόνα ή του Χαβιέ Ζανέτι, ενώ θεωρούν πως δεν τα δίνει όλα με την εθνική ομάδα και δεν δείχνει το ίδιο πρόσωπο με τα ματς της Μπαρτσελόνα.

Μετέπειτα είναι ο Ζεράρ Πικέ. Λογικό να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, καθώς πολλές φορές έχει αναφερθεί με άσχημο τρόπο στην εθνική Ισπανίας αλλά το "κράτος της Μαδρίτης". Είναι γνήσιος Καταλανός και καταφέρνει σε αρκετές περιπτώσεις να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Diego Costa controls the ball during a training session of the Spanish national team at the Atletico Paranaense training center in Curitiba, Brazil, Monday, June 9, 2014. Spain will play in group B of the Brazil 2014 World Cup. (AP Photo/Manu Fernandez)
Diego Costa controls the ball during a training session of the Spanish national team at the Atletico Paranaense training center in Curitiba, Brazil, Monday, June 9, 2014. Spain will play in group B of the Brazil 2014 World Cup. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στην Βραζιλία δεν έχουν καθόλου σε εκτίμηση τον Φρεντ, καθώς τον θεωρούν ανάξιο και λίγο να φοράει την φανέλα της εθνικής, αλλά και τον Ντιέγκο Κόστα καθώς "πρόδωσε" την σελεσάο και πήγε στην εθνική Ισπανίας.

Ακολουθούν ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και ο Αντρέι Αρσάβιν. Ο πρώτος, δεν είναι ιδιαιτέρα αγαπητός λόγω των άσχημων σχέσεων με την εθνική ομάδα, καθώς ποτέ δεν ήταν συνεπής με τις υποχρεώσεις του. Αν και είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχει βγάλει η χώρα, ο "πρίγκιπας" έχει μόνο 15 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Russia's Andrei Arshavin smiles during a training session of the Russian team at the  Euro 2012 soccer championship in Sulejowek, Poland, Tuesday, June 5, 2012. (AP Photo/Sergey Ponomarev)
Russia's Andrei Arshavin smiles during a training session of the Russian team at the Euro 2012 soccer championship in Sulejowek, Poland, Tuesday, June 5, 2012. (AP Photo/Sergey Ponomarev) AP

Ο Ρώσος, αν και ήταν για χρόνια το Νο.1 όνομα στην ποδοσφαιρική επιφάνεια της Ρωσίας, από το 2012 και μετά έχει πολλά προβλήματα με τους φιλάθλους της χώρας, ειδικά μετά την απογοητευτική πορεία της ομάδα στο Euro εκείνης της χρονιάς. Τον θεωρούν έναν από τους υπεύθυνους (μαζί με τον Φάμπιο Καπέλο) της απογοητευτικής εικόνας που είχε βγάλει τότε η ομάδα και αυτή η κόντρα υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Άλλος ένας παίκτης αυτής της λίστας είναι ο Βολκάν Ντεμιρέλ. Ο τερματοφύλακας της Φενέρ ποτέ δεν είχε προκαλέσει, εκτός από ένα περιστατικό με φιλάθλους της Γαλατασαράι, σε έναν αγώνα της Τουρκίας. Ένα πανό που δεν έπρεπε να σηκωθεί, η παρεξήγηση με την Ομοσπονδία και το γυαλί που ράγισε ανάμεσα σε αυτόν και στους φιλάθλους της γειτονικής χώρας.

Μισητός στην Γαλλία είναι ο Νικολά Ανελκά για τις πράξεις του και τα λόγια που είχε πει το 2010 στον -τότε- προπονητή της εθνικής, Ραϊμόντ Ντομενέκ, κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αφρικής. Τον είχε βρίσει, είχε διωχθεί από την αποστολή των "μπλε", είχε φέρει αναστάτωση και εν τέλει δεν έπαιξε ποτέ ξανά με το εθνόσημο στο στήθος.

Celtic manager coach Neil Lennon waits for the start of the Champions League group H soccer match between Celtic and AC Milan at Celtic Park in Glasgow, Scotland, Tuesday, Nov. 26, 2013. (AP Photo/Scott Heppell)
Celtic manager coach Neil Lennon waits for the start of the Champions League group H soccer match between Celtic and AC Milan at Celtic Park in Glasgow, Scotland, Tuesday, Nov. 26, 2013. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Νιλ Λένον. Ο Βορειοϊρλανδός είναι από τους πιο μισητούς ανθρώπους στην χώρα του. Ο λόγος βρίσκεται πίσω στο 2002, όταν είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί και με την φανέλα της Ενωμένης Ιρλανδίας. Κάτι τέτοιο, οι συμπατριώτες του δεν του το συγχώρεσαν ποτέ (γνωστό το μίσος ανάμεσα στις δύο χώρες) και μάλιστα υπήρξαν απειλές κατά τη ζωής του. Τελικώς, ο Λένον έκανε την τελευταία του διεθνή εμφάνιση με την εθνική ομάδα τον Αύγουστο του 2002 κόντρα στην Κύπρο, λίγες ώρες μετά τις πρώτες υπόνοιες πως απειλείται η ζωή του.

Δείτε το σχετικό video:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ