ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Χιμένεθ θέλει Αραούχο στην Αλ Ουάχντα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τον Πέτρο Μάνταλο, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει ακόμη έναν ακόμη πρώην παίκτη του στην ΑΕΚ. Η Αλ Ουάχντα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο.

Μετά την ΑΕΚ και τη Λας Πάλμας το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Σέρχιο Αραούχο και σε τρίτη ομάδα είναι πολύ πιθανό.

Η ομάδα από τα ΗΑΕ στην οποία είναι προπονητής ο Ανδαλουσιανός, Αλ Ουάχντα, τα έχει βρει σε όλα με τον Αργεντινό και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λας Πάλμας για την απόκτησή του.

O Χιμένεθ θέλει Αραούχο στην Αλ Ουάχντα

Ο Τσίνο ήταν το αγαπημένο παιδί του Μανόλο Χιμένεθ τόσο στην Ένωση, όσο και στην ομάδα των Κανάριων Νήσων. Την τρέχουσα σεζόν έχει μόλις τρεις συμμετοχές στη Segunda - μεσολάβησε και τραυματισμός που τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα - και ψάχνει τρόπο ν' αποχωρήσει από την "ουνιόν".

Ο 27χρονος φορ παραχωρήθηκε δυο φορές δανεικός από τη Λας Πάλμας στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότ ι ο Χιμένεθ ήθελε στην ομάδα των ΗΑΕ ήθελε και τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ