ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο τραυματίας Ρονάλντο χαμογελάει αγκαλιά με την Χεορχίνα

Portugal's Cristiano Ronaldo lies in the pitch during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Ukraine at the Luz stadium in Lisbon, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo lies in the pitch during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Ukraine at the Luz stadium in Lisbon, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Γιουβέντους εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραυματισμό που υπέστη ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Πορτογαλία-Σερβία, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα μέσω της συντρόφου του (PHOTO).

Η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Σερβία στο "Λουζ" της Λισσαβώνας για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 δεν πλήγωσε μόνο τους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης του 2016 (η ομάδα τους έμεινε στο 1-1 με τους Σέρβους και υποχρεώθηκε σε δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία) αλλά και τους ανθρώπους της Γιουβέντους.

Και αυτό γιατί είδαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να υποφέρει από μυικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και να αποχωρεί στο 30', με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αγώνα δρόμου που θα χρειαστεί να κάνει ο παίκτης για να προλάβει το πρώτο ματς με τον Άγιαξ στις 10 Απριλίου για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο ίδιος ο παίκτης καθησύχασε τους φανς του λέγοντας στο περιθώριο του αγώνα πως "σε δύο εβδομάδες επιστρέφω" ενώ το μεσημέρι της Τρίτης ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram όπου είναι χαμογελαστός, έχοντας στο πλευρό του την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

Ο τραυματίας Ρονάλντο χαμογελάει αγκαλιά με την Χεορχίνα

Η κίνηση αυτή ήταν φυσικά συμβολική, θέλοντας να δείξει πως ο τραυματισμός δεν είναι πολύ σοβαρός, ενώ η ίδια η Γιουβέντους εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου αναφέρει πως ο "CR7" υπέστη έναν ελαφρύ μυικό τραυματισμό στον δεξιό μηρό.

"Θα παρακολουθείται η κατάστασή του και να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και του χρόνου που χρειάζεται για να αποθεραπευτεί και να επιστρέψει στα γήπεδα", αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν των "μπιανκονέρι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ