ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Στόιτσκοφ δίνει τη Χρυσή Μπάλα του '94 για χάρη του Μέσι

Former soccer player Hristo Stoichkov from Bulgaria, left, poses for the media with Barcelona's Lionel Messi from Argentina after receiving the Golden Boot award for scoring the most goals in Europe's domestic leagues last season in Barcelona, Spain, Wednesday, Nov. 20, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former soccer player Hristo Stoichkov from Bulgaria, left, poses for the media with Barcelona's Lionel Messi from Argentina after receiving the Golden Boot award for scoring the most goals in Europe's domestic leagues last season in Barcelona, Spain, Wednesday, Nov. 20, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Διατεθειμένος ακόμα και να έδινε τη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε το 1994 για να δει τον Μέσι να παίρνει το Μουντιάλ με την Αργεντινή εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χρίστο Στόιτσκοφ.

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι όλα αυτά τα χρόνια και βρήκε την ευκαιρία να δείξει την αγάπη του για τον Pulga με μία άκρως εντυπωσιακή δήλωση.

"Για να δω έναν φίλο, όπως ο Λίο, χαρούμενο, και να σταματήσει να υποφέρει τόσο πολύ που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, θα άλλαζα τη Χρυσή Μπάλα, που πήρα το 1994, για να τον δω παγκόσμιο πρωταθλητή.

Πάντα όταν χάνει την ομάδα της Αργεντινής, ο Μέσι φταίει για όλα και ποτέ δεν μιλούν για εκείνους που είναι δίπλα του και αποτυγχάνουν και αυτοί", τόνισε ο θρυλικός παλαίμαχος φορ της Μπαρτσελόνα σε αργεντίνικο μέσο, για να αναφερθεί και στο σενάριο μετακίνησης του Λαουτάρο Μαρτίνες στους μπλαουγκράνα.

Argentina's Lionel Messi warms up prior to the Copa America soccer match for the third place against Brazil at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Andre Penner)
Argentina's Lionel Messi warms up prior to the Copa America soccer match for the third place against Brazil at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

"Είναι πολύ εύκολο να έχεις επιτυχία στην Μπαρτσελόνα. Αρκεί να έχεις χαρακτήρα, υπευθυνότητα. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα είναι τυχερός να έχει δύο άτομα μπροστά του που θα είναι σημαντικοί για την αθλητική καριέρα του, τους Μέσι και Σουάρες.

Θα είναι τυχερός που ο Λουίς Σουάρες θα μπορεί να του μάθει τόσα πολλά. Για μένα ο Λουίς είναι και θα είναι το καλύτερο "9άρι" που έχει περάσει από την Μπαρτσελόνα σε όλη την ιστορία της για τους στόχους και τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Θα είναι σημείο αναφοράς για τον Μαρτίνες αν γίνει το deal".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ