ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πογκμπά πάρκαρε την πολυτελή Rolls - Royce του σε θέση για ΑμεΑ

Ο Πογκμπά πάρκαρε την πολυτελή Rolls - Royce του σε θέση για ΑμεΑ

Η πολυτελής Rolls-Royce του Πολ Πογκμπά πάρκαρε σε θέσεις για ΑμεΑ και άνθρωπος που μετέφερε την σύζυγό του με κινητικά προβλήματα, τράβηξε την σχετική φωτογραφία χωρίς να γνωρίζει σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο.

Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, καθώς συμβαίνει δυστυχώς παντού. Είναι ζήτημα κουλτούρας, ανθρωπιάς, συναίσθησης ότι ο κόσμος δεν σου ανήκει και ότι στερείς από κάποιον τα δικαιώματά του δίχως να σε ενδιαφέρει και πολύ. Μέχρι να έρθει η κοινωνική κατακραυγή...

Η πολυτελής Rolls-Royce του Πολ Πογκμπά, στις 19 Δεκεμβρίου όπως αναφέρει η Mirror, εθεάθη παρκαρισμένη σε σημείο που κανονικά είναι για ΑμεΑ και άνθρωπος που είχε πάει για τα ψώνια του στο Manchester’s Trafford Centre και μετέφερε την σύζυγό του που έχει κινητικά προβλήματα, τράβηξε φωτογραφία, δίχως να γνωρίζει σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο δεν είχε την σχετική ένδειξη στο τζάμι μπροστά για να μπορεί να αφήσει το αμάξι του στο συγκεκριμένο σημείο, επομένως ήταν παράνομα παρκαρισμένο.

Να τονιστεί βέβαια ότι κανείς δεν ξέρει αν πίσω από το τιμόνι ήταν ο ίδιος ο Πογκμπά ή κάποιος οδηγός του, επομένως αυτό είναι κάτι που πρέπει να διευκρινιστεί.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τιμωρηθεί στο παρελθόν για παραβατικές συμπεριφορες στον δρόμο και τιμωρήθηκε γι' αυτές με πρόστιμο, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται για μεγάλο χρονικό διάστημα από οδηγό, με τον ίδιο να κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

Όσο για τον 52χρονο που τράβηξε την φωτογραφία, από τρίτους ενημερώθηκε για το σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μιας και δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ