ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπεργκ αποκάλυψε τους λόγους που επέλεξε την Κρασνοντάρ

Emirates's Al Ain Marcus Berg celebrates after scoring a goal during the first round of the Club World Cup soccer match between Al Ain Club and Team Wellington at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Emirates's Al Ain Marcus Berg celebrates after scoring a goal during the first round of the Club World Cup soccer match between Al Ain Club and Team Wellington at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Στην επίσημη σελίδα της Κρασνοντάρ μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η καλύτερη περίοδος της καριέρας του ήταν στην Ελλάδα και απάντησε για ποιους λόγους επέλεξε να συνεχίσει στη Ρωσία.

Ο Μάρκους Μπεργκ απασχόλησε για αρκετό καιρό το ρεπορτάζ, αφού τ' όνομά του έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό. Εντέλει δεν υπήρξε συμφωνία, διότι ο ίδιος ήταν διστακτικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα για τους ερυθρόλευκους και εκείνοι στράφηκαν στον Ελ Αραμπί. Όσο για τον Σουηδό φορ, επέλεξε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα Ρωσίας και την Κρασνοντάρ.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, μίλησε στο επίσημο σάιτ της νέας του ομάδας, αναφέρθηκε με τα εξαιρετικά λόγια για το εν Ελλάδι πέρασμά του, τονίζοντας πως ήταν ίσως η κορυφαία επιλογή για την καριέρα του και πως αποτέλεσε την καλύτερη περίοδό του ως ποδοσφαιριστής. Παράλλα, απάντησε και στο γιατί αποφάσισε να πάει στην Κρασνοντάρ.

"Η οικογένεια μου ένιωθε άνετα στην Ελλάδα και μου άρεσε να αγωνίζομαι και να ζω εκεί. Πρόσφερα πολλά και ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Οι οπαδοί με αντιμετώπισαν θερμά. Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες περιόδους τις καριέρας μου", ανέφερε αρχικά ο Μπεργκ και συνέχισε για τους λόγους που επέλεξε την Κρασνοντάρ:

"Ο βασικός λόγος ήταν η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθώ. Η Κρασνοντάρ δεν είναι μόνο μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ρωσίας, αλλά παράλληλα παίζει και στην Ευρώπη. Τώρα δίνουμε αγώνες για το Champions League κάτι επίσης πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης, θέλω να αγωνίζομαι στην εθνική και το να παίζω στην Κρασνοντάρ που είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και βάζει υψηλούς στόχους, με βοηθάει σε αυτό το σκοπό".

Χθες βράδυ (7/8), η Πόρτο νίκησε με 1-0 την Κρασνοντάρ εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο 90' και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα playoffs του Champions League όπου μπορεί να βρει απέναντι της τον Ολυμπιακό, αν οι ερυθρόλευκοι προκριθούν επί της Μπασακσεχίρ.

AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ