ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε τι ήταν αυτό που χάλασε τη συμφωνία του με την Γιουβέντους

Ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε τι ήταν αυτό που χάλασε τη συμφωνία του με την Γιουβέντους
GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποκάλυψε πως ήταν μία ανάσα από το να μετακομίσει στην Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2012 μετά την Μάντσεστερ Σίτι, με το deal να χαλάει την τελευταία στιγμή ελέω Μίλαν.

Κατά πολλούς ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ένας παίκτης που κατά πολλούς δεν θα μπορούσε να παίξει ποτέ στην Γιουβέντους ελέω του ιδιαίτερα απρόβλεπτου και οξύθυμου χαρακτήρα του, που δεν συνάδει με την "βέκια σινιόρα" με τις νόρμες και τους κανόνες που έχει επιβάλλει στο εσωτερικό τη.

Και όμως. Ο γάμος μεταξύ των δύο πλευρών είχε φτάσει να θεωρείται ειλημμένη απόφαση το 2012 μετά το φινάλε της σχέσης του "Super Mario" και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν φόρεσε τότε τα ασπρόμαυρα ήταν ο... Αντριάνο Γκαλιάνι.

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ο ίδιος ο Μπαλοτέλι, μέσω της συμμετοχής του σε Instagram Live μαζί με έναν φίλο του, με τον 29χρονο Ιταλό επιθετικό να εξομολογείται πως επέλεξε να ακούσει την καρδιά του και όχι τη λογική με αποτέλεσμα να μετακομίσει στο Μιλάνο και στην και όχι στο Τορίνο.

"Ο Αντριάνο Γκαλιάνι με ήθελε στην Μίλαν. Μετά από την Μάντσεστερ Σίτι πήγαινα στην Γιουβέντους και ήμουν εντάξει με αυτό αλλά τότε μπήκε στη μέση ο Γκαλιάνι και όταν έμαθα πως αναμείχτηκε η Μίλαν, έχασα τα λογικά μου.

Όπως ξέρετε, είμαι οπαδός της Μίλαν, οπότε ακολούθησα την καρδιά μου. Εκείνη την εποχή, η Μίλαν ήταν έβδομη ή όγδοη στη βαθμολογία, οπότε θα ήταν εξυπνότερη επιλογή για μένα να πήγαινα στην Γιουβέντους, αλλά έχω την Μίλαν στην καρδιά μου.

Ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε τι ήταν αυτό που χάλασε τη συμφωνία του με την Γιουβέντους
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Για να είμαι ειλικρινής, αγαπώ και την Ίντερ. Η Γιούβε θα ήταν μία συμφέρουσα για μένα επιλογή και δεν το σκέφτηκα, έπειτα όμως επέλεξα με γνώμονα την καρδιά μου" , παραδέχτηκε ο Μπαλοτέλι, που μίλησε και για το πιο συγκινητικό ματς μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

"Το ματς που με έχει σημαδέψει περισσότερο ήταν ο ημιτελικός του Euro 2012 απέναντι στην Γερμανία (σ.σ σκόραρε δις και οδήγησε την Ιταλία στον τελικό της διοργάνωσης). Δεν ήταν τόσο αυτά που έγιναν στο ματς αλλά αμέσως μετά που με συγκίνησαν.

Πήγα να αγκαλιάσω την μητέρα μου στις εξέδρες και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Μετά από λίγη ώρα της είπα "θα μου πεις κάτι ή απλά θα κλαις;" Ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ο τελικός με την Ισπανία, επειδή δεν ήμασταν στο 100% εκείνη την ημέρα. Μακάρι να έπαιζα ξανά εκείνο τον αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ