VIRAL

H Μπρέσια ακύρωσε το Instagram Live του Μπαλοτέλι με τον Σιφρέντι

Brescia's Mario Balotelli reacts during the Italian Serie A soccer match between Brescia and Udinese at the Mario Rigamonti stadium in Brescia, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Gianluca Checchi/LaPresse via AP)
Brescia's Mario Balotelli reacts during the Italian Serie A soccer match between Brescia and Udinese at the Mario Rigamonti stadium in Brescia, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Gianluca Checchi/LaPresse via AP) GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε ανακοινώσει Instagram Live με τον συμπατριώτη του πρώην πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, αλλά η Μπρέσια επενέβη και το ακύρωσε!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται σε καραντίνα στην Μπρέσια και - όπως και πολλοί διάσημοι νυν και πρώην συνάδελφοί του στη γειτονική χώρα - το έχει ρίξει στο Instagram Live.

Το πιο πρόσφατο Live του Super Mario ήταν με τον Τιερί Ανρί, ενώ για το Μεγάλο Σάββατο (18/4) είχε προαναγγείλει με τον Ρόκο Σιφρέντι.

Τον 55χρονο συμπατριώτη του πρώην - αποσύρθηκε το 2016 - πορνοστάρ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε 500 ταινίες, ενώ είχε την ευθύνη ως παραγωγός σε άλλες 298.

Ο πρόεδρος της ομάδας από τη Λομβαρδία, ωστόσο, επενέβη, κι ακύρωσε το Instagram Live. Ο Μάσιμο Τσελίνο, ο οποίος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε θετικός σε κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο Κάλιαρι, τηλεφώνησε στον 29χρονο Ιταλό φορ της ομάδας του και του ζήτησε να μη γίνει.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ