ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μιλόγεβιτς δεν ξέχασε την Ελλάδα στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
Μιλόγεβιτς MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ξεχνά πως η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα του και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί τη Σούντουβα για το Champions League εμφανίστηκε συγκλονισμένος με όσα συνέβησαν με τις πυρκαγιές. (VIDEO)

Ο Ερυθρός Αστέρας την προηγούμενη Τρίτη αντιμετώπισε την Σούντουβα για τα προκριματικά του Champions League την οποία και κέρδισε με 3-0 και βρέθηκε με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα αργότερα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για το παιχνίδι. Ο Σερβός τεχνικός όμως φανερά συγκινημένος και συγκλονισμένος θέλησε να ξεκινήσει τις δηλώσεις του αναφερόμενος στις δυσκολίες που περνούσε η Ελλάδα εκείνες της ώρες.

Για τον Μιλόγεβιτς η Ελλάδα θα είναι πάντα το δεύτερο σπίτι του και ο ίδιος όπως και οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα αλλά και οι φίλαθλοι ήταν ενήμεροι για την καταστροφή που είχε πλήξει την Ελλάδα με τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Για αυτό και ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα στο πρώτο του σχόλιο έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους Έλληνες και αποκάλυψε την κίνηση της ομάδας του να βοηθήσει τους πληγέντες.

"Πριν σχολιάσω τον αγώνα πρέπει να πω ότι είναι μια θλιβερή ημέρα για εμένα εξαιτίας όλων των γεγονότων που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Θα ήθελα εξ' ονόματος μου και εξ' ονόματος των παικτών, να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη και τα συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των πληγέντων.

Μπορώ να σας πω ότι πριν τον αγώνα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρέσβη μας. Για άλλη μια φορά ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μια συμβολική κίνηση και τους ευχαριστώ, ολόκληρο τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα, πρώτον διότι δείξαμε ότι είμαστε άνθρωποι.

Ελπίζω ότι η Ελλάδα μας, η ορθόδοξη αυτή χώρα, θα ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα διότι πραγματικά δεν ξέρω κατά πόσο είστε ενήμεροι αλλά είναι σοβαρή η καταστροφή. Μόλις όλο αυτό τελειώσει, ελπίζω να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατόν".

Τα λόγια του στα Σέρβικα φυσικά είναι στο βίντεο που ακολουθεί μέχρι το 1:20''

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ