ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι κοντά στην επιστροφή του!

Arsenal's manager Arsene Wenger arrive for the Group H Europa League soccer match between Arsenal London and Red Star Belgrade at the Emirates stadium in London, Britain, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's manager Arsene Wenger arrive for the Group H Europa League soccer match between Arsenal London and Red Star Belgrade at the Emirates stadium in London, Britain, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, μετά από 22 χρόνια είναι εκτός πάγκων και απολαμβάνει χρόνο με την οικογένεια του. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς φουντώνουν οι φήμες περί επιστροφής του στο ποδόσφαιρο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ύστερα από το τέλος της συνεργασίας του με την Άρσεναλ, έχει μείνει στο ταμείο ανεργίας, ωστόσο υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να αλλάξει.

Σύμφωνα με το " talksport.com", o 68χρονος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, έτσι ώστε να αναλάβει το πόστο του Director of Football της ομάδας.

Μπορεί οι Παριζιάνοι να είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο τους και να μετρούν 9/9 στο γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο παρατηρούν προβλήματα στα "παρασκήνια" και στις καίριες θέσεις.

Έτσι, θέλουν μία δυναμική προσωπικότητα όπως ο Βενγκέρ να συνεργάζεται μαζί με τον Γερμανό προπονητή. Φυσικά ο ρόλος του δεν θα είναι μόνο συμβουλευτικός, καθώς θα είναι και ένα πρόσωπο που θα συμβάλει και στις μεταγραφές της ομάδας.

Οι επόμενες ημέρες θα αποδειχθούν καθοριστικές για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ομάδα του Παρισιού και τον σπουδαίο Γάλλο τεχνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ