ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντρογκμπά: Βέτο για την προεδρία της Ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού

MLS All-Stars forward Didier Drogba, of Montreal Impact, in action against Arsenal in the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
MLS All-Stars forward Didier Drogba, of Montreal Impact, in action against Arsenal in the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποκλείστηκε από τις εκλογές για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού, καθώς δεν ικανοποιεί τα απαραίτητα κριτήρια για να συμμετέχει στην απαραίτητη διαδικασία.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά υπέβαλε τα απαραίτητα χαρτιά για να επικυρώσει την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ακτής Ελεφαντοστού. Ωστόσο η υποψηφιότητά του δεν έγινε δεκτή, καθώς δεν έχει τα απαραίτητα κριτήρια για να γίνει υποψήφιος.

Συγκεκριμένα, έχει την υποστήριξη δύο μεγάλων κορυφαίων ομάδων της Ακτής Ελεφαντοστού, ενώ το απαιτούμενο στάτους ενός υποψηφίου είναι να έχει την υποστήριξη τριών ομάδων. Επιπλέον δύο από τους υποστηρικτές του κρίθηκαν ότι δεν έχουν την απαραίτητη εξουσία να το κάνουν.

Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου της αφρικανικής χώρας είδαν με ενθουσιασμό την υποψηφιότητα του θρύλου της Τσέλσι, ενώ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν σκοπιμότητες, πίσω από τον αποκλεισμό του, καθώς πιο αρεστός στους κύκλους της ομοσπονδίας είναι ο νυν αντιπρόεδρος, Σόρι Ντιαμπατέ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ