ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα νίκη για την Πλζεν πριν από τον Ολυμπιακό

Νέα νίκη για την Πλζεν πριν από τον Ολυμπιακό

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον β' προκριματικό του Champions League, Βικτόρια Πλζεν, επικράτησε 3-2 της Κάρβινα στο πρωτάθλημα και έκανε το "τρία στα τρία", τρεις μέρες πριν από τη ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Βικτόρια Πλζεν, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Τσεχίας επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Κάρβινα στο πρωτάθλημα, για την τρίτη αγωνιστική. Και στα τρία ματς το σύνολο του Πάβελ Βρμπα έχει κατακτήσει το τρίποντο, έχοντας φτάσει πλέον τους εννέα βαθμούς με απολογισμό τερμάτων 8-4.

Ο Μίχαελ Κρμέντσικ άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Καγιάμπα στο 8', ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 52' με πέναλτι του Ρούντιτς. Ο Κρμέντσικ ήταν ο παίκτης που σημείωσε και το δεύτερο γκολ της Βικτόρια, αυτή τη φορά από πάσα του Ρέζνικ, στο 63'. Η προσεχής αντίπαλος των "ερυθρόλευκων" σημείωσετρίτο γκολ στο 69' με τον Μπράμπετς από ασίστ του Κόβαρικ. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με σκόρερ τον Πέτραν.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος την Τρίτη (30/7, 21.30) στο Φάληρο και όποια ομάδα προκριθεί μετά το 0-0 της Ντούσαν Αρένα, θα περάσει στον γ' προκριματικό του Champions League, όπου αντίπαλος είναι η Μπακσεχίρ από την Τουρκία.

ΣΚΟΡΕΡ: 8', 63' Κρμέντσικ, 70' Μπράμπεκ - 51' πεν. Ρούντιτς, 85' Πέτραν

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Ρέζνικ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς, Λιμπέρσκι, Χροσόβσκι, Γιάνοσεκ, Καγιάμπα (65' Κόβαρικ), Μίχαλικ, Κόπιτς (90' Χλούσεκ), Κρμέντσικ (85' Χόρι).

AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ