ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μύλος με Μόντριτς

Croatia's Luka Modric celebrates after his team advanced to the final during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Μόντριτς AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Οι δηλώσεις των Σπαλέτι και Λοπετέγκι πρόσθεσαν ακόμα λίγο νερό στο μύλο που έχει ξεκινήσει να κινείται γύρω από τον Λούκα Μόντριτς.

Σε ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί ο Λούκα Μόντριτς. Ο 32χρονος Κροάτης μέσος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αλλάξει παραστάσεις μετά από έξι χρόνια.

Η Ίντερ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο για την απόκτησή του και ήδη φέρεται να έχει εκφράσει τη συγκεκριμένη επιθυμία της τόσο στον παίκτη όσο και στον μάνατζερ του.

Άλλωστε, με δηλώσεις του μετά το φιλικό με τη Λιόν, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παραδέχτηκε ότι θέλει διακαώς τον παίκτη. "Ο σύλλογος κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει αυτή τη μεταγραφή. Ονειρεύομαι κι εγώ όπως και οι οπαδοί της Ίντερ. Πρόκειται για έναν παίκτη πολύ σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα, φυσικά και για τη δική μας.

Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Μένουν ακόμα ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Αν ακόμα και την τελευταία στιγμή καταφέρουμε να αποκτήσουμε τον Μόντριτς, θα είμαι πολύ χαρούμενος" τόνισε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση ήρθε μερικές ώρες αργότερα από τον Λοπετέγκι. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει την παραμονή του παίκτη. "Ο πρόεδρος ήδη έχει μιλήσει, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Ο Μόντριτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και τον περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες. Μίλησα μαζί του μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τον περιμένουμε στις 8 Αυγούστου για να μπει στις προπονήσεις.

Του είπα ότι είναι ένας παίκτης με τον οποίο έχω πάθος. Μου αρέσει και το ξέρει. Θα του αρέσει να παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης όπως άλλωστε συμβαίνει ήδη. Ο Λούκα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει να είναι δίχως καμία αμφιβολία".

Το τι θα γίνει τελικά μάλλον θα το μάθουμε σε μερικές ημέρες από τώρα.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ