ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: "Ετοιμος γι' αυτή τη νέα περιπέτεια"

Sweden's Marcus Berg celebrates scoring the opening goal during the friendly soccer match between Sweden and Czech Republic at Friends Arena in Stockholm, Sweden, Tuesday, March 29, 2016. (Fredrik Sandberg/TT News Agency via AP)   SWEDEN OUT
AP IMAGES/(Fredrik Sandberg/TT News Agency via AP) AP IMAGES/(FREDRIK SANDBERG/TT NEWS AGENCY VIA AP)

Χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Κρασνοντάρ και λίγο αργότερα έκανε σχετικό post στο Instagram.

Στη Ρωσία βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη ο Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού ανήκει στην Κρασνοντάρ από το πρωί του Σαββάτου (13/07) και στα social media δεν έκρυψε τη χαρά του για το συγκεκριμένο γεγονός.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Κρασνοντάρ. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, είμαι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα", έγραψε στο Instagram ο Μπεργκ και παράλληλα ανέβασε ένα video από το γήπεδο.

Fredrik Sandberg/TT News Agency via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ