ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόντσι: "Δεν έφυγα από τη Σεβίλλη λόγω χρημάτων"

Roma sports director Ramon Rodriguez Verdejo, known as Monchi, talks to journalist during a press conference, at the foreign press association headquarters, in Rome, Wednesday, March 28, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma sports director Ramon Rodriguez Verdejo, known as Monchi, talks to journalist during a press conference, at the foreign press association headquarters, in Rome, Wednesday, March 28, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η έλλειψη κινήτρου και όχι χρημάτων ήταν ο (κυριότερος) λόγος της αποχώρησης του Μόντσι από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Σεβίλλης, όπως αποκάλυψε ο Ισπανός ποδοσφαιράνθρωπος

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο... Αφού η επιτυχία αποδείχθηκε συνώνυμο του Μόντσι στη Σεβίλλη, ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής επέλεξε ν' αφήσει πίσω του την ομάδα της Ανδαλουσίας και να μετακομίσει στη Ρώμη, προκειμένου να δοκιμάσει τις ικανότητές του στους "τζιαλορόσι".

"Νόμιζα ότι μετά από 29 χρόνια ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω. Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι νέο, για να καταλάβω αν μπορούσα να δουλέψω μακριά από το σπίτι μου. Πολλοί πιστεύουν ότι αιτία ήταν τα χρήματα, αλλά δεν είναι έτσι. Χρειαζόμουν νέα κίνητρα", δήλωσε στο περιοδικό "Rome In Sport Illustrated" ο 49χρονος Ίβηρας, ο οποίος αψήφησε το χρώμα του χρήματος κι έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με θέα από το ποδοσφαιρικό project των Ρωμαίων.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ