ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλιβόγεβιτς: "Με πέταξαν εκτός Εθνικής λέγοντας ψέματα"

Serbia's Luka Milivojevic reacts next to Costa Rica's Johan Venegas during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Serbia's Luka Milivojevic reacts next to Costa Rica's Johan Venegas during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ξέσπασε κατά του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Σερβίας για τον αποκλεισμό του από τα ματς με Λιθουανία και Ρουμανία στο πλαίσιο του Nations League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σερβίας, Μλάντεν Κρστάιτς, δεν ξέχασε τα λόγια του Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και τον άφησε εκτός αποστολής για ματς με Λιθουανία και Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, την 27η Ιουνίου λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη "σελεσάο" (και αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ) ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Κρίσταλ Πάλας (αρχηγός της μάλιστα) άφηνε αιχμές προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό: "Ο προπονητής είχε την άποψή του, ήθελε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και στο τέλος χάσαμε".

Ο 27χρονος Σέρβος μέσος ξέσπασε μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media, καταγγέλλοντας ψεύδη από τη μεριά του ομοσπονδιακού τεχνικού και των συνεργατών του.

"Λόγω των κατασκευασμάτων και των ψεμάτων από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τους βοηθούς, ένιωσα την ανάγκη να προβώ σε δημόσια ανακοίνωση. Το μόνο που έκανα ήταν να πω την άποψή μου μετά από ένα ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την ημέρα μετά το ματς με την Ελβετία, έπειτα από πρόσκληση του προπονητή, πήγα σε σύσκεψη με το σταφ και είπα μπροστά σε όλους ο,τι είχα να πω για την τακτική στο ματς κόντρα στην Ελβετία. Την ίδια ημέρα, οι παίκτες κάναμε ένα μίτινγκ για την ήττα από την Ελβετία και τους ενημέρωσα για ό,τι ειπώθηκε στη σύσκεψη με το σταφ. Πρέπει να πω ότι όλοι οι παίκτες είχαν διάθεση αυτοκριτικής κι εξέφρασαν την άποψή τους για το τι θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Μετά την ήττα, τίποτα δεν ήταν ίδιο. Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Βραζιλία, οι δέκα παίκτες που παίξαμε περισσότερο είχαμε συνάντηση με τον προπονητή κι ο λόγος είναι ότι δεν ξέραμε την ενδεκάδα για το ματς με τη Βραζιλία. Την μάθαμε κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν το ματς.

Θέλω να ευχηθώ σε παίκτες και προπονητές καλή τύχη και καλή επιτυχία για τα ματς στο Nations League. Θέλω να πω ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών στην εθνική ομάδα ήταν εξαιρετική και δεν υπήρχαν διαμάχες ή προβλήματα. Η μεγαλύτερη τιμή από τότε που παίζω ποδόσφαιρο, είναι να παίξω στην εθνική ομάδα. Αλλά, κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι καλύτερα που δεν συνεργάζομαι με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εκτοξεύσουν τα μεγαλύτερα ψέματα. Από τη στιγμή που με πέταξαν εκτός ομάδας με ψέματα, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την αλήθεια και τα γεγονότα", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Η εθνική Σερβίας στις 7 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει τη Λιθουανία και τρεις μέρες αργότερα τη Ρουμανία, στο πλαίσιο του Nations League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ